Čovjek je star samo onoliko koliko se osjeća starim, a godine ne bi trebale biti prepreka za ostvarivanje svojih snova. Ove dame iz hrvatskog javnog života najbolji su dokaz za tu tvrdnju.

Galerija

Lijepa žena je sretna žena – ona zrači pozitivnom energijom, zadovoljna je svojim životom i uživa u njemu punim plućima. I to se zadovoljstvo održava na njezinom fizičkom izgledu bez obzira na godine.

Sanja Vejnović redovito se nalazi na popisu najljepših hrvatskih glumica. Štoviše, ovu talentiranu Zagrepčanku, koja će u kolovozu ispuhati 63. svjećice na rođendanskoj torti, čitateljice zadovoljne.hr nedavno su proglasile najljepšom hrvatskom glumicom svih vremena.

Đurđa Tedeschi ima 81 godinu Foto: Lucija Ocko/Cropix

Svojom pojavom i modnim stilom pažnju uvijek ukrade i Đurđa Tedeschi. Umirovljena sutkinja ima fantastičan modni stil koji uvijek privuče pažnju i na kojoj joj zavide i upola mlađe žene.

Nepogrešiv modni stil krasi i odvjetnicu Jadranku Sloković. Ova 70-godišnjakinja odvjetnica ljubiteljica je nenametljive elegancije, a posebno voli nositi dobro krojena odijela – kako u privatnim trenucima, tako i sudnici.

Jadranka Sloković ima 70 godina Foto: Darko Tomas/Cropix

Koje sve to slavne Hrvatice plijene pažnju svojom pojavom i u trećoj životnoj dobi otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Ovo je najljepša žena na svijetu prema pravilu zlatnog reza

Prije 20 godina i danas: Glumice koje s ponosom nose svoje bore i sijedu kosu