Na proslavu 80. godišnjice Slobodne Dalmacije u Splitu stigle su brojne poznate osobe iz zabavnog i političkog svijeta, a pažnju sam nam privukle pomno odabrane modne kombinacije poznatih žena.

Galerija

Večernje toalete, raskošne frizure i blještavi nakit bili su sastavni dio svečanog događaja, a među poznatim damama posebno se istaknula Iris Livaja.

Bivša manekenka i supruga nogometaša Marka Livaje za ovu je prigodu odabrala jednostavnu, a tako efektnu modnu kombinaciju.

Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije Foto: Cropix

Maksi haljina brenda Ronny Kobo stoji joj kao salivena i naglasila je siluetu, a posebna je po dugim rukavima i dojmljivim izrezima koji su stvorili elegantni, a istovremeno zavodljivi dojam.

Upravo su asimetrični izrezi na haljinama jedan od najvećih hitova ove sezone, a Iris nam je pokazala kako ih nositi na odmjeren način.

Crna haljina uvijek je savršena podloga za glamuroznu modnu kombinaciju, a Iris je svoju kombinaciju začinila efektnim sandalama na visoku petu ukrašenim cirkonima te crnom clutch torbicom, bezvremenskim klasikom koji je uvijek pun pogodak.

Iris Livaja: Poderane traperice i metalik tenisice za dolazak na utakmicu sa sinčićem Lorenzom

Iris je kosu oblikovala u elegantne valove, a cjelokupnom dojmu je dodala malo blještavila pomoću decentnog nakita.

Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije Foto: Cropix

Iris Livaja: Stajling za izlazak sa suprugom Markom u kojem narančaste štikle kradu pozornost