Na proslavu 80. godišnjice Slobodne Dalmacije u Splitu stigle su brojne poznate osobe iz zabavnog i političkog svijeta, a pažnju sam nam privukle pomno odabrane modne kombinacije poznatih žena.

Galerija Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije +2 Iris Livaja

Večernje toalete, raskošne frizure i blještavi nakit bili su sastavni dio svečanog događaja, a među poznatim damama posebno se istaknula Iris Livaja.

Bivša manekenka i supruga nogometaša Marka Livaje za ovu je prigodu odabrala jednostavnu, a tako efektnu modnu kombinaciju.

Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije Iris Livaja (Foto: Cropix)

Maksi haljina brenda Ronny Kobo stoji joj kao salivena i naglasila je siluetu, a posebna je po dugim rukavima i dojmljivim izrezima koji su stvorili elegantni, a istovremeno zavodljivi dojam.

Upravo su asimetrični izrezi na haljinama jedan od najvećih hitova ove sezone, a Iris nam je pokazala kako ih nositi na odmjeren način.

Crna haljina uvijek je savršena podloga za glamuroznu modnu kombinaciju, a Iris je svoju kombinaciju začinila efektnim sandalama na visoku petu ukrašenim cirkonima te crnom clutch torbicom, bezvremenskim klasikom koji je uvijek pun pogodak.

Iris Livaja: Poderane traperice i metalik tenisice za dolazak na utakmicu sa sinčićem Lorenzom Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 6 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 4 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 2 +2 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 3

Iris je kosu oblikovala u elegantne valove, a cjelokupnom dojmu je dodala malo blještavila pomoću decentnog nakita.

Iris Livaja na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije Iris Livaja (Foto: Cropix)

Iris Livaja: Stajling za izlazak sa suprugom Markom u kojem narančaste štikle kradu pozornost Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 5 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 4 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 3 +1 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju