Marko Livaja proglašen je najboljim sportašem Dalmacije na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu. S nogometašem Hajduka slavila je i njegova supruga Iris Livaja, koja je ponosno pozirala sa suprugovom nagradom i privlačila poglede u šik odjevnoj kombinaciji.

Galerija Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 5 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 4 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 3 +1 Iris Livaja ponosno je pozirala s nagradom supruga Marka Livaje za najboljeg sportaša Dalmacije

Za svečanu dodjelu nagrada najboljim sportašima Dalmacije Irisi Livaja odjenula je haljinu mini kroja u crnoj boji s bijelim točkama. Lepršava haljinica ima dublji V-izrez te se veže oko struka, a jako su zgodni i lagano voluminozni rukavi.

Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 1 Iris Livaja ponosno je pozirala s nagradom supruga Marka Livaje za najboljeg sportaša Dalmacije (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Šarmantnu mini haljinu s daškom retro stila prelijepa Iris kombinirala je uz crne najlonke i narančaste cipele s izraženim špicom i umjereno visokom potpeticom. Cipele brenda By Far imaju tanki remenčić oko gležnja, a vedra narančasta boja stvara super kontrast s crnim najlonkama.

Iris Livaja: Efektna kožnata haljina koja osvaja i bojom i uzorkom Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 5 Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 4 Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 2 +3 Iris Livaja nosi kožnatu haljinu brenda Rotate

Iris Livaja: "Suprugu Marku kupujem odjeću, to mi je nekad i veći gušt nego da kupim sebi" Iris i Marko Livaja Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić i Marko Livaja 2015. godine +4 Iris Rajčić 2014. godine

Ženstvenom stajlingu u kojem je pokazala fantastičnu figuru bivša manekenka i trenerica fitnesa dodala je crnu torbicu s prošivima ukrašenu zlatnim lancem modne kuće Gucci.

Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 4 Iris i Marko Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Splitu (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju