Bruno Petković u utakmici s Nizozemskom zabio je eurogol i tako bio jedan od junaka koji je Hrvatskoj osigurao finale Lige nacije. Velika podrška u nogometnoj karijeri Bruni je i njegova prelijepa zaručnica Iva Šarić s kojom ima dvogodišnjeg sina Adriana.

Galerija

Iva Šarić i Bruno Petković rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti te vole čuvati svoju privatnost, no na vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara održano lani u lipnju u Dubrovniku došli su skupa i ondje zasigurno bili jedan od najljepših parova.

Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Iva, mama trojice dječaka, izgledala je senzacionalno u uskoj crnoj haljini s izraženim dekolteom uz koju je kombinirala crne sandale s platformom i visokom tankom potpeticom, a malo boje dodala je sa zelenom torbicom.

Iva Šarić na premijeri baleta Giambattista Valli u zagrebačkom HNK Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica i inače voli modne kombinacije razigrati torbama u boji, a u njezinoj kolekciji ističe se ružičasti model modne kuće Yves Saint Laurent i žuta torbica s metalnim detaljima, ali i klasična crna sa Chanelovim potpisom.

Iva Šarić Foto: Matija Habljak/Pixsell

Posebno mjesto u Ivinoj garderobi zasigurno ima i jedna od najpoznatijih torbi na svijetu, Hermes Kelly u ružičastoj boji. Omiljene torbe ljepotica izvrsno usklađuje s odjevnim izdanjima koja odišu ženstvenošću i elegancijom, dodatno naglašavajući njezinu ljepotu i besprijekornu figuru.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte 10 sjajnih modnih trenutaka kojima nas je kupila zaručnica Brune Petkovića.

Iva Šarić u tako divnoj haljini koja bi se uklopila i na holivudski crveni tepih

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta