Naša poznata poduzetnica Izabel Kovačić svoj modni brand lunilou ponudila je i slovenskim obožavateljima i to u glavnom ljubljanskom odredištu za vrhunsku modu, Galeriji Emporium. Događaj, održan u ovoj kultnoj Galeriji okupio je niz hrvatskih i slovenskih influencera koji su razgledali neodoljive komade iz Lunilou kolekcije.

Paula Sikirić, Elena Dizdar, Karla Zelić, Urška Sršen i još mnogi drugi uspjeli su uloviti, ponekad vrlo brzo rasprodane, Lunilou trenirke te poneki komad iz preslatke newborn kolekcije.
Galerija Emporium, smještena u elegantnoj zgradi iz 1903. godine, dugo je bila sinonim za stil i sofisticiranost, nudeći široku ponudu međunarodnih modnih brandova. Raznolikošću kolekcija ova trgovina zadovoljava istančane ukuse i onih izbirljivih modnih entuzijasta.

PR Foto: PR


Ovom suradnjom Ljubljana i Galerija Emporium postaje drugi dom našeg najpoznatijeg modnog branda održive mode te se lunilou pridružuje brandovima kao što su Valentino, DG, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Karl Lagerfield, Kenzo, Elisabetta Franchi, Pinko, … Kroz najkvalitetnije tkanine, najmekše trenirke, najudobnije haljine, upravo nas Lunilou na čelu sa osnivačicom Izabel Kovačić već 8 godina strpljivo i pažljivo uvodi u svijet ekološki osviještene mode i uči nas da su za velike stvari potrebni mali koraci.

PR Foto: PR


„Suradnja između Lunilou i Galerije Emporium označava značajnu prekretnicu za oba brenda. Sretni smo i ponosni što smo upravo
mi ti koji imaju priliku zaviriti u slovensko tržište sa tako divnim partnerima. Naše zajedničke vrijednosti kvalitete i održivosti dovele su do suradnje koja će našim novim kupcima omogućiti pristup Lunilou eco friendly proizvodima u glamuroznom okruženju Galerije Emporium.“ rekla je Izabel Kovačić.