Napokon je stigla serija "The Gentlemen" i brzo se popela na prvo mjesto na listi najgledanijih serija na Netflixu.

Galerija

Prošlo je tek nekoliko dana otkako je izašla, a gledatelji i kritičari već ne mogu sakriti svoje oduševljenje. Recenzije su i više nego pozitivne, a ovo će se uzbudljivo djelo posebno svidjeti ljubiteljima opusa Guya Ritchieja.

The Gentlemen Foto: Profimedia

Serija nosi isti naziv kao i njegov film iz 2019. godine, a jedno od glavnih pitanja glasi – možemo li gledati seriju ako nismo pogledali film. Odgovor je da možemo. Iako ima istu premisu, radnja serije ima svoju glavu i rep, stoga ne treba nikakvo predznanje da bismo shvatili poantu.

The Gentlemen Foto: Profimedia

S druge strane, njegov problematični stariji brat Freddy (Daniel Ings) nije očekivao ovakav rasplet situacije pa ovdje kreće jedna zapetljana priča, puna intrige, smijeha, ali i organiziranog kriminala koji se provlači kroz cijelu priču.

The Gentlemen Foto: Profimedia

Prva sezona nove Ritchiejeve serije dolazi u osam epizoda, u kojima ćemo vidjeti neka poznata lica. Neka od njih su Kaya Scodelario, Joely Richardson, Peter Serafinowicz i Vinnie Jones. Kako su se snašli u ulogama u novoj seriji i kakve sve zavrzlame čekaju glavne likove, možete već danas pogledati na Neftlixu.

The Gentlemen Foto: Profimedia

 

Vrijedi čekati: 10 najboljih naslova koji na Netflix stižu u 2024.