Napokon je stigla serija "The Gentlemen" i brzo se popela na prvo mjesto na listi najgledanijih serija na Netflixu.

Galerija The Gentlemen The Gentlemen The Gentlemen +2 The Gentlemen

Prošlo je tek nekoliko dana otkako je izašla, a gledatelji i kritičari već ne mogu sakriti svoje oduševljenje. Recenzije su i više nego pozitivne, a ovo će se uzbudljivo djelo posebno svidjeti ljubiteljima opusa Guya Ritchieja.

The Gentlemen Scene iz serije The Gentlemen (Foto: Profimedia)

Serija nosi isti naziv kao i njegov film iz 2019. godine, a jedno od glavnih pitanja glasi – možemo li gledati seriju ako nismo pogledali film. Odgovor je da možemo. Iako ima istu premisu, radnja serije ima svoju glavu i rep, stoga ne treba nikakvo predznanje da bismo shvatili poantu.

Glavni lik u ovoj dramskoj seriji je mladi i ugledni časnik Eddie Halstead, otuđeni sin engleskog aristokrata kojeg glumi zgodni Theo James. Radnja počinje tako da Eddie dobije poziv da hitno mora doći doma kako bi preuzeo obiteljsko imanje, jer je njegov otac na samrti.

The Gentlemen The Gentlemen (Foto: Profimedia)

S druge strane, njegov problematični stariji brat Freddy (Daniel Ings) nije očekivao ovakav rasplet situacije pa ovdje kreće jedna zapetljana priča, puna intrige, smijeha, ali i organiziranog kriminala koji se provlači kroz cijelu priču.

The Gentlemen The Gentlemen (Foto: Profimedia)

Prva sezona nove Ritchiejeve serije dolazi u osam epizoda, u kojima ćemo vidjeti neka poznata lica. Neka od njih su Kaya Scodelario, Joely Richardson, Peter Serafinowicz i Vinnie Jones. Kako su se snašli u ulogama u novoj seriji i kakve sve zavrzlame čekaju glavne likove, možete već danas pogledati na Neftlixu.

The Gentlemen The Gentlemen (Foto: Profimedia)

  Vrijedi čekati: 10 najboljih naslova koji na Netflix stižu u 2024. Filmovi i serije na Netflixu u 2024. Filmovi i serije na Netflixu u 2024. Filmovi i serije na Netflixu u 2024. +6 Filmovi i serije na Netflixu u 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju