U Zagrebu je održana premijera novog filma redatelja Rajka Grlića "Svemu dođe kraj". Među njima i odvjetnicu Jadranku Sloković, ženu čijem se stilu nikad ne možemo dovoljno nadiviti.

Galerija

U zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema mnoga su poznata lica pogledala premijeru tog zanimljivog filma, a među gošćama posebno se isticala Jadranka Sloković, koja je došla sa suprugom, također odvjetnikom, Čedom Prodanovićem.

Modni stil poznate odvjetnice uistinu je besprijekoran te uvijek odiše ukusom i profinjenom elegancijom, a tako je bilo i ovoga puta.

Cijelo je izdanje pun pogodak, ali najviše nam se svidjela njezina bijela bluza pomalo predimenzioniranih rukava, kraća i strukirana te sa zanimljivim volanom koji svemu dodaje slojevitost i dimenziju koja klasičnu bijelu bluzu pretvara u neodoljiv i sofisticiran modni komad.

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Foto: Cropix / Goran Mehkek

Efektnu bluzu odvjetnica je uparila s klasičnim crnim poslovnim hlačama koje uz razigraniji gornji dio odlično funkcioniraju i u opuštenijim prigodama.

Crna torba i klasične crne cipele u špic odabir su s kojim se ne može pogriješiti, a Jadranka Sloković vrlo dobro zna da su uz pomno odabrane komade sasvim dovoljni minimalni modni dodaci, u njezinu slučaju okrugle zlatne naušnice.

Jadranka Sloković Foto: Pixsell/Matija Habljak

Zanimljivi ljubavni triler Rajka Grlića, "Svemu dođe kraj", inspiriran je Krležinim romanom "Na rubu pameti" i bavi se temama jednako relevatnima danas, kao i u prošlosti. Kroz ljubavnu priču film donosi emotivnu dubinu koja govori o važnosti ljudske povezanosti i podrške te borbi za pravdu koja može biti dostižna. 

Od 26. rujna može se pogledati u svim hrvatskim kinima.