Mnogi su na Badnjak uživali u blagdanskoj atmosferi na zagrebačkoj špici, a među njima bili su i Jadranka Sloković i Čedo Prodanović. Odvjetnički par prošetao je središtem Zagreba te je fotografiran na Cvjetnom trgu gdje je sve odisalo svečanim božićnim ugođajem.

Galerija Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 4 Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 3 Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 2 +3 Jadranka Sloković u bijelom kaputu na blagdanskoj špici

Kao i za sudnicu, Jadranka Sloković i outfit za blagdansku špicu pomno je složila, uvijek s dozom elegancije i finoće. Odvjetnica se odlučila za crno-bijelu kombinaciju, a glavna zvijezda njezinog stajlinga svakako je bio bijeli kaput.

Kaput ravnog kroja seže do koljena te je napravljen od toplog materijala nalik teddy kaputima. Zbog svoje osjetljive boje kaput možda nije praktičan za nošenje svaki dan, ali za neke posebnije prigode, poput Badnjaka, svakako je sjajan odabir.

Anica Kovač: Skinny traperice i vrlo udobne cipele za šetnju centrom Zagreba s kćeri Leticijom Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 5 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 1 +3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 4

Šik bijeli kaput na gumbe Jadranka Sloković spojila je s bijelom dolčevitom, dok je dolje nosila crne hlače širih nogavica i crne lakirane cipele. Mogla se vidjeti i svijetlosmeđa torba koju je odvjetnica dodala svom stajlingu.

Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 1 Jadranka Sloković u bijelom kaputu na blagdanskoj špici (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju