Princeza od Walesa Catherine Middleton nakon kraćeg odmora vratila se svojim kraljevskim dužnostima. Posjetila je organizaciju Dadvengers, koja pomaže očevima da se snađu u toj velikoj ulozi.

Galerija

Za svoj prvi javni izlazak nakon dva tjedna pauze odjenula je kombinaciju koja je spojila neke od omiljenih komada iz garderobe Francuskinja.

Za početak tu je bio crno-bijeli prugasti pulover od kašmira brenda Erdem u kombinaciji s tamnoplavim trapericama ravnih nogavica brenda Mother Denim. Spoj je to kojem bi najbolje odjevene žene na svijetu dale čistu peticu.

Catherine Middleton u ležernom izdanju Foto: Profimedia

Iznad pulovera princeza od Walesa nosila je jaknu kaki boje, a kada je u pitanju obuća, odlučila se za smeđe čizme brenda Reiss, koje su bile i jedini novi komad kada je u pitanju ovo izdanje, dok je ostatak princezine kombinacije recikliran.

Čizme napravljene od glatke kože imaju elastični detalj na gležnjevima i ravne, gumene potplate, što ih čini modelom u kojem noge ne bole.

Smeđe čizme brenda Reiss Foto: Internetska stranica proizvođača

Modni znalci ranije su najavili da će upravo čizme u smeđoj boji biti najpopularniji model ove sezone. Naravno, one nisu nikakva novost ili kratkotrajni trend, nego klasik koji uvijek ima svoje zasluženo mjesto u jesensko-zimskoj garderobi, ali ove godine njihova popularnost mogla bi biti posebno velika.

Sjajno su se uklopile i u ovo jednostavno i klasično izdanje Catherine Middleton koje se tako lako kopira, a detaljno ga možete proučiti u galeriji na početku teksta.

Modni znalci kažu da su ovo čizme koje će se najviše nositi u sezoni pred nama