Princeza od Walesa Catherine Middleton nakon kraćeg odmora vratila se svojim kraljevskim dužnostima. Posjetila je organizaciju Dadvengers, koja pomaže očevima da se snađu u toj velikoj ulozi.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u ležernom izdanju Catherine Middleton u ležernom izdanju - 2 +1 Catherine Middleton u ležernom izdanju - 4

Za svoj prvi javni izlazak nakon dva tjedna pauze odjenula je kombinaciju koja je spojila neke od omiljenih komada iz garderobe Francuskinja.

Za početak tu je bio crno-bijeli prugasti pulover od kašmira brenda Erdem u kombinaciji s tamnoplavim trapericama ravnih nogavica brenda Mother Denim. Spoj je to kojem bi najbolje odjevene žene na svijetu dale čistu peticu.

Catherine Middleton u ležernom izdanju Catherine Middleton u ležernom izdanju (Foto: Profimedia)

Iznad pulovera princeza od Walesa nosila je jaknu kaki boje, a kada je u pitanju obuća, odlučila se za smeđe čizme brenda Reiss, koje su bile i jedini novi komad kada je u pitanju ovo izdanje, dok je ostatak princezine kombinacije recikliran.

Čizme napravljene od glatke kože imaju elastični detalj na gležnjevima i ravne, gumene potplate, što ih čini modelom u kojem noge ne bole.

Smeđe čizme brenda Reiss Smeđe čizme brenda Reiss (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Modni znalci ranije su najavili da će upravo čizme u smeđoj boji biti najpopularniji model ove sezone. Naravno, one nisu nikakva novost ili kratkotrajni trend, nego klasik koji uvijek ima svoje zasluženo mjesto u jesensko-zimskoj garderobi, ali ove godine njihova popularnost mogla bi biti posebno velika.

Sjajno su se uklopile i u ovo jednostavno i klasično izdanje Catherine Middleton koje se tako lako kopira, a detaljno ga možete proučiti u galeriji na početku teksta.

Modni znalci kažu da su ovo čizme koje će se najviše nositi u sezoni pred nama Smeđe čizme bit će baš popularne ovu jesen Zara, 55,95 eura Mango, 69,99 eura +5 Massimo Dutti, 149 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju