Brojne poznate osobe došle su na proslavu 50. rođendana Nine Badrić, koja se održala u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit. Nina je na jednom mjestu okupila svoju obitelj te najbliže prijatelje i suradnike.

Galerija

Među gostima je bila i Jelena Rozga. Draga moja, zaslužuješ sve najbolje na svitu. Sretan ti rođendan, divoto moja, poručila je Jelena slavljenici na Instagramu, uz zajedničku fotografiju s proslave.

Jelena Rozga na proslavi 50. rođendana Nine Badrić Foto: Matija Habljak/Pixsell

Lijepa 44-godišnja Splićanka zablistala je na rođendanskom slavlju u senzualnoj kombinaciji.

Nosila je pripijenu kožnatu haljinu midi kroja s naramenicama i patentnim zatvaračem koji se proteže duž cijelog prednjeg dijela haljine.
Neutralan model u crnoj boji kombinirala je i sa zanimljivim crnim štiklama.

Petar Grašo i Jelena Rozga na 50. rođendanu Nine Badrić Foto: Matija Habljak/Pixsell

Naime, odabrala je model brenda Gianvito Rossi pod nazivom Bijoux. Naoko vrlo jednostavne, štikle su posebne zbog netipičnog dizajna tj. dva velika napuhnuta remena, koja su odmak od klasične štikle s remenčićima.

Jelena Rozga nosila je štikle Bijoux brenda Gianvito Rossi Foto: Matija Habljak/Pixsell

Ova delikatna cipela zahtijeva pažnju. Ručno napravljena u Italiji od luksuzne napa kože, obećava vam sofisticirani stil. Istaknite se od ostalih street style izdanja uz predimenzionirani 'balon' prednji remen zahvaljujući kojem ova cipela postaje statement komad u bilo kojoj kombinaciji, piše na stranici brenda.

Štikle imaju potpeticu od 10,5 centimetara, a osim u crnoj varijanti, u službenoj internetskoj trgovini brenda trenutačno su dostupne u zlatnoj i lila boji.

Bijoux Gianvito Rossi Foto: Gianvito Rossi