Brojne poznate osobe došle su na proslavu 50. rođendana Nine Badrić, koja se održala u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit. Nina je na jednom mjestu okupila svoju obitelj te najbliže prijatelje i suradnike.

Galerija Jelena Rozga na proslavi 50. rođendana Nine Badrić Petar Grašo i Jelena Rozga na 50. rođendanu Nine Badrić Jelena Rozga nosila je štikle Bijoux brenda Gianvito Rossi +3 Bijoux Gianvito Rossi

Među gostima je bila i Jelena Rozga. Draga moja, zaslužuješ sve najbolje na svitu. Sretan ti rođendan, divoto moja, poručila je Jelena slavljenici na Instagramu, uz zajedničku fotografiju s proslave.

Jelena Rozga na proslavi 50. rođendana Nine Badrić Jelena Rozga na proslavi 50. rođendana Nine Badrić (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Lijepa 44-godišnja Splićanka zablistala je na rođendanskom slavlju u senzualnoj kombinaciji.

Nosila je pripijenu kožnatu haljinu midi kroja s naramenicama i patentnim zatvaračem koji se proteže duž cijelog prednjeg dijela haljine.
Neutralan model u crnoj boji kombinirala je i sa zanimljivim crnim štiklama.

Petar Grašo i Jelena Rozga na 50. rođendanu Nine Badrić Petar Grašo i Jelena Rozga na 50. rođendanu Nine Badrić (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Naime, odabrala je model brenda Gianvito Rossi pod nazivom Bijoux. Naoko vrlo jednostavne, štikle su posebne zbog netipičnog dizajna tj. dva velika napuhnuta remena, koja su odmak od klasične štikle s remenčićima.

Jelena Rozga nosila je štikle Bijoux brenda Gianvito Rossi Jelena Rozga nosila je štikle Bijoux brenda Gianvito Rossi (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Ova delikatna cipela zahtijeva pažnju. Ručno napravljena u Italiji od luksuzne napa kože, obećava vam sofisticirani stil. Istaknite se od ostalih street style izdanja uz predimenzionirani 'balon' prednji remen zahvaljujući kojem ova cipela postaje statement komad u bilo kojoj kombinaciji, piše na stranici brenda.

Štikle imaju potpeticu od 10,5 centimetara, a osim u crnoj varijanti, u službenoj internetskoj trgovini brenda trenutačno su dostupne u zlatnoj i lila boji.

Bijoux Gianvito Rossi Bijoux Gianvito Rossi (Foto: Gianvito Rossi)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju