Jelena Rozga održala je veliki koncert u sklopu obilježavanja Dana općine Pitomača. Gdje god dođe, splitska pjevačica uvijek oduševi svojim nastupom i sjajnom energijom, a iznimka nije bio ni ovaj koncert na kojem su se okupili brojni Jelenini obožavatelji.

Galerija

Dočekali su je i s transparentima, a na jednom od njih pisalo je: Jele mi te volimo. Razdragana pjevačica spustila se do publike kako bi ih pozdravila i nije skidala osmijeh s lica tijekom cijelog koncerta.

Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Foto: Damir Spehar/Pixsell

Jelena uvijek plijeni pažnju i svojim odjevnim kombinacijama. Ovaj put za nastup je odjenula preslatku haljinicu u hot pink nijansi tj. vatrenoj ružičastoj, jednoj od najpopularnijih boja posljednjih sezona. Haljina s voluminoznim rukavima i volanima kao stvorena je za ljetne večeri, a Jelena ju je nadopunila neutralnim sandalama.

Poznavateljice cipela sigurno su na prvi pogled prepoznale o kojim se sandalama radi. U pitanju je model Portofino 105 koji potpisuje popularni dizajner Gianvito Rossi.

Najbolje štikle Jelene Rozge: Pet modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta

Gianvito je sin legendarnog talijanskog dizajnera Sergija Rossija. Godinama je radio s ocem, a onda je 2006. godine debitirao na Milanskom tjednu mode kao samostalni dizajner s vlastitim brendom.

Imao sam priliku steći iskustvo s ocem i iskoristiti to u svojoj novoj avanturi. To mi je pomogli da izbjegnem brojne pogreške, priznao je Gianvito kojem nije dugo trebalo da svojim cipelama oduševi svjetske zvijezde i modne influenserice.

Jelena Rozga nosi sandale Portofino 105 s potpisom Gianvita Rossija Foto: Damir Spehar/Pixsell

Kaže kako mu je važno da proizvodi obuću koja je i originalna i moderna, ali ponajviše svevremenska. Upravo su takve sandale koje nosi Jelena. Zamišljen kao model s modernim odmakom od klasične elegantne sandale s remenčićima, Portofino 105 ima povišen remen oko gležnja s kopčom.

Portofino 105, Gianvito Rossi Foto: Gianvito Rossi

Sandale s tankom potpeticom od 10,5 centimetara u napravljene su od mekane kože i imaju podstavljenu uložnu tabanicu zbog čega su poprilično udobne unatoč vrtoglavo visokoj potpetici. Dostupne su u raznim bojama, a neutralna crna svakako je jedna od najtraženijih jer se lako prilagođava svim odjevnim kombinacijama.

Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Foto: Damir Spehar/Pixsell