Jennifer Aniston bila je oličenje čiste elegancije na crvenom tepihu 76. dodjele nagrada Emmy, koja se u nedjelju navečer održala u kazalištu Peacock u Los Angelesu. Glumica je izgledala zanosno u uskoj haljini koja je cijela prekrivena biserima.

Galerija

Dugačka haljina modne kuće Oscar de la Renta vrlo jednostavnog kroja prati liniju tijela te je bez naramenica, a odostraga ima visoki raspor za lakše hodanje, ali i za dašak senzualnosti.

Jennifer Aniston na 76. dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu - 4 Foto: Profimedia

Ono što kreaciju čini naročito posebnom jesu biseri u obliku školjki koji prekrivaju čitavu površinu toalete i daju joj glamurozan dojam. Večernju bisrnu toaletu ukrašenu i kristalićima, koja je savršeno naglasila njezino utrenirano tijelo, Jennifer Aniston sparila je sa sandalama s vrlo visokom potpeticom krem nijanse.

Jennifer je velika ljubiteljica minimalističkih modela štikli koje najbolje poljepšavaju i izdužuju noge te čitavu figuru.

Jennifer Aniston na 76. dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu - 5 Foto: Profimedia

Svečano izdanje za dodjelu nagrada Emmy Jennifer Aniston dodatno je podigla nakitom, elegantnim naušnicama, prstenjem i dijamantnom narukvicom draguljarske kuće Tiffany & Co.

Jennifer Aniston na 76. dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu - 8 Foto: Profimedia

Jennifer Aniston i dalje nosi sandale za kojima su Hrvatice nekad bile lude

Jennifer Aniston: Fantastične sandale u boji koja je nepravedno rezervirana (samo) za jesen