Privatni holivudski klub San Vicente Bungalows jedno je od onih mjesta oko kojeg se stalno okupljaju paparazzi u nadi da će uloviti neku zvijezdu. Da biste tamo ušli morate biti član kluba ili njihova pratnja, a u ponudi imaju i privatne prostorije za večeru.

Galerija Jennifer Aniston u špagericama s platformom - 1 Jennifer Aniston u špagericama s platformom - 2 Jennifer Aniston u špagericama s platformom - 3 +7 Jennifer Aniston u špagericama s platformom - 4

Jedna od redovitih gošći kluba je i Jennifer Aniston koju su fotografi snimili nakon večere u društvu prijatelja. Za ovu prigodu glumica je odabrala ležernu odjevnu kombinaciju u svom standardnom stilu. Uske podrezane traperice plave boje kombinirala je s crnom majicom kratkim rukava i špagericama s platformom.

Jennifer Aniston na večeri u klubu San Vicente Bungalows Jennifer Aniston na večeri u klubu San Vicente Bungalows (Foto: Profimedia)

Ovo je definitivno njezin omiljen model sandala, barem ako je suditi po tome koliko ih nosi.

Za svečana događanja poput premijera i dodjela nagrada ili pak poslovnih kao što su televizijska gostovanja, najčešče bira klasične salonke i sandale s visokom potpeticom, ali zato u privatno vrijeme najviše nosi ovakav tip sandala s punom platformom od špage.

Jennifer Aniston u špagericama s platformom - 2 Jennifer Aniston u špagericama s platformom - 2 (Foto: Profimedia)

U njima je snimljena čak i na aerodromima što pokazuje da i prilikom putovanja voli svojoj visini dodati pokoji centimetar.

Jennifer Aniston na aerodromu u špagericama s platformom Jennifer Aniston na aerodromu u špagericama s platformom (Foto: Profimedia)

Godinama je to bio najdominantniji model na ulicama hrvatskih gradova. Ovakve sandale vladale su i u "street style" izdanjima sa zagrebačke špice, ali s vremenom je njihova popularnost malo pala.

Sada više nisu ljetni br. 1, ali i dalje ih redovito viđamo u raznim kombinacijama. "Smijenile" su ih klasičnije sandale s blok-potpeticom i "slingback" modeli, ali bez obzira na to ima dama koje su im i dalje vjerne.

Špagerice s platformom na zagrebačkoj špici Špagerice s platformom na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jennifer Aniston na događanju For Your Consideration u Los Angelesu - 5 Jennifer Aniston: Fantastične sandale u boji koja je nepravedno rezervirana (samo) za jesen

Jennifer Aniston u haljini Celine na dodjeli nagrada SAG 2024. godine - 3 Skinula "uniformu": Jennifer Aniston iznenadila haljinom na dodjeli nagrada SAG

Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 6 Jennifer Aniston: Crvena haljina zbog koje ni Brad Pitt nije skidao oči sa supruge

Jennifer Aniston I štikle su top: Kreacija Jennifer Aniston koja je jednako sjajna kao i mala crna haljina

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju