Američka mezimica Jennifer Aniston danas slavi 50. rođendan. Slavna glumica više od polovice života provela je ispred mnogih holivudskih kamere i reflektora, a osim uspješne karijere u središtu pozornosti često se znao naći i njezin privatni život.

Galerija

Jennifer Aniston još od djetinjstva je znala s čime se želi baviti, a njezino zanimanje za glumu i ne čudi s obzirom na to da joj je otac John poznati televizijski glumac.

Ona je svoju slavu stekla ulogom Rachel u svjetski popularnoj seriji "Prijatelji", a skoro jednako slavna postala je i frizura koju je njezin lik proslavio - "The Rachel".

Jennifer Aniston vodi sretan život s kojim je itekako zadovoljna, a mi vam stoga donosimo osam citata današnje slavljenice koji će vas inspirirati da krojite život po vlastitoj mjeri

Nakon što su "Prijatelji" 2004. godine završili s prikazivanjem, Aniston se okrenula velikom platnu te snimila niz romantičnih filmova i komedija. No njezin veliki uspjeh pomalo je zasjenio razvod od Brada Pitta jer su njih dvoje još uvijek jednako zanimljivi tabloidima usprkos tome što su se razišli prije 12 godina.

Osim toga, Jennifer ne može pobjeći ni od čestih medijskih nagađanja o trudnoći. Kad god se pojavi obučena ili u preusku majicu ili u preširoku majicu, nagađanja o njezinom "trudničkom" trbuščiću odmah krenu.

Međutim, glumica je prošle godine u eseju za Huffington Post napisala što točno misli o takvim nagađanjima: Ne moramo biti udane ili biti majke da bismo bile upotpunjene. Same odlučujemo o svom 'sretnom završetku'.

Aniston vodi sretan život kojim je itekako zadovoljna, a mi vam stoga donosimo osam citata današnje slavljenice koji će vas inspirirati da krojite život po vlastitoj mjeri.

Jennifer Aniston citati - 7
Jennifer Aniston citati - 7 (Foto: Zadovoljna.hr)