Američka mezimica Jennifer Aniston danas slavi 55. rođendan. Slavna glumica više od polovice života provela je ispred mnogih holivudskih kamera i reflektora, a osim uspješne karijere u središtu pozornosti često se znao naći i njezin privatni život.

Galerija Jennifer Aniston citati - 9 Jennifer Aniston citati - 8 Jennifer Aniston citati - 7 +7 Citat Jennifer Aniston

Jennifer Aniston još je od djetinjstva znala čime se želi baviti, a njezino zanimanje za glumu i ne čudi s obzirom na to da joj je otac John poznati televizijski glumac.

Jennifer Aniston vodi sretan život s kojim je itekako zadovoljna. Donosimo vam osam citata današnje slavljenice koji će vas inspirirati da krojite život po vlastitoj mjeri

Ona je svoju slavu stekla ulogom Rachel u svjetski popularnoj seriji "Prijatelji", a gotovo jednako slavna postala je i frizura koju je njezin lik proslavio - "The Rachel".

Nakon što su se "Prijatelji" 2004. prestali prikazivati, Aniston se okrenula velikom platnu te snimila niz romantičnih filmova i komedija.

No, njezin veliki uspjeh tada je pomalo zasjenio razvod od Brada Pitta kojim se i danas znaju baviti tabloidi.

Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani (Foto: Afp)

Glumica se dugo morala nositi i s medijskim nagađanjima o trudnoći. Kad god bi se pojavila obučena ili u preusku majicu ili u preširoku majicu, odmah bi krenula rasprava.

Međutim, Aniston je svojedobno u eseju za Huffington Post napisala što točno misli o takvim nagađanjima: Ne moramo biti udane ili biti majke da bismo bile upotpunjene. Same odlučujemo o svom "sretnom završetku".

Glumica vodi sretan život kojim je itekako zadovoljna, a mi vam stoga donosimo devet citata današnje slavljenice koji će vas inspirirati da krojite život po vlastitoj mjeri.

Jennifer Aniston citati - 7 Citat Jennifer Aniston (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju