Američka mezimica Jennifer Aniston danas slavi 51. rođendan. Slavna glumica više od polovice života provela je ispred mnogih holivudskih kamere i reflektora, a osim uspješne karijere u središtu pozornosti često se znao naći i njezin privatni život.

Galerija Jennifer Aniston citati - 9 Jennifer Aniston citati - 8 Jennifer Aniston citati - 7 +5 Citat Jennifer Aniston

Jennifer Aniston još je od djetinjstva znala čime se želi baviti, a njezino zanimanje za glumu i ne čudi s obzirom na to da joj je otac John poznati televizijski glumac.

Jennifer Aniston vodi sretan život s kojim je itekako zadovoljna. Donosimo vam osam citata današnje slavljenice koji će vas inspirirati da krojite život po vlastitoj mjeri

Ona je svoju slavu stekla ulogom Rachel u svjetski popularnoj seriji "Prijatelji", a gotovo jednako slavna postala je i frizura koju je njezin lik proslavio - "The Rachel".

Nakon što su se "Prijatelji" 2004. prestali prikazivati, Aniston se okrenula velikom platnu te snimila niz romantičnih filmova i komedija. No njezin veliki uspjeh pomalo je zasjenio razvod od Brada Pitta jer su njih dvoje još uvijek jednako zanimljivi tabloidima usprkos tome što su se razišli prije 12 godina.

Slika nije dostupna Ljudi, saberimo se. Zaželimo Jennifer Aniston boljeg partnera od frajera koji ju je ponizio

Osim toga, Jennifer ne može pobjeći ni od čestih medijskih nagađanja o trudnoći. Kad god se pojavi obučena ili u preusku majicu ili u preširoku majicu, odmah počnu nagađanja o njezinu "trudničkom".

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Iznenađujuća haljina za susret s bivšim koja ne podnosi nošenje grudnjaka

Međutim, glumica je prošle godine u eseju za Huffington Post napisala što točno misli o takvim nagađanjima: Ne moramo biti udane ili biti majke da bismo bile upotpunjene. Same odlučujemo o svom 'sretnom završetku'.

Aniston vodi sretan život kojim je itekako zadovoljna, a mi vam stoga donosimo devet citata današnje slavljenice koji će vas inspirirati da krojite život po vlastitoj mjeri.

Jennifer Aniston citati - 7 Citat Jennifer Aniston (Foto: Zadovoljna.hr)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju