Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama – bez obzira šeće li nekim važnim crvenim tepihom u raskošnoj dizajnerskoj kreaciji ili odlazi u šoping u svakodnevnim komadima.

Dokazala je to i nedavno kada su je znatiželjni fotografi "uhvatili" u blagdanskoj kupovini u Saks Fifth Avenue na Beverly Hillsu u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj kombinaciji.

Jennifer Lopez šetala je poznatom robnom kućom u udobnim crnim hlačama na gumicu sa širokim nogavicama nalik na trenirku, koje je sparila s crop-topom.

Prozirno ne mora biti vulgarno: Haljina Jennifer Lopez koja je privlačila poglede

Američka glumica i pjevačica ogrnula se dugim crnim kaputom iz Max Mare, a kombinaciju je zaokružila Hermes torbicom, upečatljivim zlatnim lancem s privjeskom te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Izdanje je podigla, pa, crnim čizmicama s platformom i vrtoglavom potpeticom od 12,5 centimetara po imenu Jahliah, koje je sama dizajnirala u suradnji s tvrtkom DSW.

Jennifer Lopez: Popularan model kaputa koji baš nikome ne pristaje savršeno

Ljubiteljica štikli bez problema se kretala u izazovnom modelu na vezanje, koji se trenutačno nalazi na sniženju te se prodaje po cijeni od 120 američkih dolara, odnosno oko 799 kuna.