Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama – bez obzira šeće li nekim važnim crvenim tepihom u raskošnoj dizajnerskoj kreaciji ili odlazi u šoping u svakodnevnim komadima.

Dokazala je to i nedavno kada su je znatiželjni fotografi "uhvatili" u blagdanskoj kupovini u Saks Fifth Avenue na Beverly Hillsu u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj kombinaciji.

Jennifer Lopez šetala je poznatom robnom kućom u udobnim crnim hlačama na gumicu sa širokim nogavicama nalik na trenirku, koje je sparila s crop-topom.

Slika nije dostupna Prozirno ne mora biti vulgarno: Haljina Jennifer Lopez koja je privlačila poglede

Američka glumica i pjevačica ogrnula se dugim crnim kaputom iz Max Mare, a kombinaciju je zaokružila Hermes torbicom, upečatljivim zlatnim lancem s privjeskom te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Izdanje je podigla, pa, crnim čizmicama s platformom i vrtoglavom potpeticom od 12,5 centimetara po imenu Jahliah, koje je sama dizajnirala u suradnji s tvrtkom DSW.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Popularan model kaputa koji baš nikome ne pristaje savršeno

Ljubiteljica štikli bez problema se kretala u izazovnom modelu na vezanje, koji se trenutačno nalazi na sniženju te se prodaje po cijeni od 120 američkih dolara, odnosno oko 799 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju