Jennifer Lopez ovog je vikenda ispuhala 52 svjećice na rođendanskoj torti, a njezini obožavatelji tvrde da nikad nije izgledala bolje. Uhvaćena je uoči rođendanskih svečanosti u vrlo jednostavnom i nosivom izdanju koje je privlačilo mnoge poglede.

Jennifer Lopez snimljena je u Los Angelesu prilikom izlaska iz automobila u crno-bijeloj kombinaciji sastavljenoj od bijeloga topa bez rukava brenda A.L.C. Kratki top sparila je s takozvanim korzet-hlačama predimenzioniranih nogavica brenda Alaia napravljenima od gabardena.

Jennifer Lopez: Najhrabriji izbor sandala za nošenje s maksi haljinom koja "mete" pod

Riječ je o modelu hlača visokog struka s efektom steznika koji zbog boje, ali i zbog specifičnog kroja vizualno smanjuje predio trbuha pa ne čudi što ga žene rado nose u različitim prilikama.

Ljubiteljica takve vrste hlača je i američka pjevačica i glumica kojoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela.

Fotografija iz djetinjstva Jennifer Lopez koja dokazuje da je latino diva slika i prilika svog tate

Jennifer Lopez kombinaciju je nadopunila prozirnim platformama vrtoglavih potpetica, sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira talijanske modne kuće Prada te kožnatom torbicom sa zebrinim uzorkom iz Guccija.