O horoskopskim ribama postoji cijeli niz predrasuda. Za njih se kaže da su osjetljive, nerealne, lakovjerne, zlopamtila... No ostavimo sada predrasude po strani - bitno je da ribe znaju voljeti, iskreno i jednostavno, cijelim svojim bićem i njihovo se ponašanje ne mijenja s vremenom.

Ako ste u vezi s partnerom koji je rođen u znaku ribe, onda sve to već znate. Za sve one kojima neka horoskopska riba tek ulazi ili će ući u život, u nastavku smo izdvojili ključne stvari koje morate znati o ribama kao partnerima.

1. Kada zavoli, od ljubavi ne odustaje

Kada zavoli, muškarac rođen u znaku ribe voljet će vas cijelim svojim bićem. Bit će nježan i pažljiv, a zbog svoje osjetljivosti pazit će da vam se ne dogode situacije koje bi mogle stvoriti probleme i nekoga povrijediti.

Ako i napravi pogrešku, učinit će sve da je popravi jer jednostavno ne želi odustati od prave ljubavi. Savršeno jasno vidjet će vašu zajedničku budućnost i govoriti vam što će se i kako mijenjati u vašim životima u budućnosti kako veza bude napredovala.

Tajne stila horoskopskih riba: 15 kombinacija stvorenih za romantične sanjarke

2. Ima brojne načine na koje dokazuje ljubav

U vezi ili braku s horoskopskom ribom u svakom trenutku bit ćete sigurni da mu je stalo. Redovito će vam davati do znanja koliko vas voli i koliko mu značite. Na partnera ribu slobodno možete gledati kao na vječnog romantika, Romea koji će uvijek znati kako vas iznenaditi i učiniti da se osjećate kao najvoljenija žena na svijetu.

Horoskopske ribe znaju kako voljeti. Vole cijelim svojim bićem, nježne su, odane i predane.

3. Tolerantan je i ne osuđuje

Kao životni partner, muškarac koji je horoskopska riba nevjerojatno je tolerantan i ne osuđuje. Tu se opet vraćamo na njegovu sposobnost da bezuvjetno voli i prašta ako vjeruje da je ono što imate prava stvar. Ako je potrebno, žrtvovat će se za vašu sreću i često vaše potrebe i želje stavljati ispred svojih.

4. Odan je

Muškarci rođeni u znaku ribe teže tome da imaju iste prijatelje, posao i partnericu tijekom cijelog života. Zato su u vezi odani i predani. Nisu skloni varanju i nisu netko koga treba držati na oku. Uvijek će biti blizu vas. Odanost im je jedna od najbitnijih stvari u životu.

Orhideja, božur, tulipan... Znate li koji je vaš cvijet rođenja prema horoskopskom znaku?

5. Zna prepoznati kako se osjećate

Horoskopska riba bit će itekako svjesna svih vaših osjećaja i raspoloženja, posebno kada su povezana s njim. Znat će da niste sretni s njim i prije nego što vi to shvatite, pa će na vrijeme učiniti sve što može da se ta situacija promijeni. On je vidovnjak koji u životu voli dosljednost i sigurnost.

6. On je i ljubavnik i najbolji prijatelj

Muškarac riba vas razumije i razumjet će vas na načine na koje većina muškaraca ne može. S njim je tako lako razgovarati. Držat će vas za ruku kad god treba i obožavati vas. S njim možete podijeliti bilo što. Višesatni razgovori njemu ne predstavljaju problem. U njemu ćete zato pronaći i najboljeg prijatelja, pouzdanog suputnika i ljubavnika.