O horoskopskim ribama postoji cijeli niz predrasuda. Za njih se kaže da su osjetljive, nerealne, lakovjerne, zlopamtila... No ostavimo sada predrasude po strani - bitno je da ribe znaju voljeti, iskreno i jednostavno, cijelim svojim bićem i njihovo se ponašanje ne mijenja s vremenom.

Ako ste u vezi s partnerom koji je rođen u znaku ribe, onda sve to već znate. Za sve one kojima neka horoskopska riba tek ulazi ili će ući u život, u nastavku smo izdvojili ključne stvari koje morate znati o ribama kao partnerima.

1. Kada zavoli, od ljubavi ne odustaje

Kada zavoli, muškarac rođen u znaku ribe voljet će vas cijelim svojim bićem. Bit će nježan i pažljiv, a zbog svoje osjetljivosti pazit će da vam se ne dogode situacije koje bi mogle stvoriti probleme i nekoga povrijediti.

Ako i napravi pogrešku, učinit će sve da je popravi jer jednostavno ne želi odustati od prave ljubavi. Savršeno jasno vidjet će vašu zajedničku budućnost i govoriti vam što će se i kako mijenjati u vašim životima u budućnosti kako veza bude napredovala.

Slika nije dostupna Tajne stila horoskopskih riba: 15 kombinacija stvorenih za romantične sanjarke

2. Ima brojne načine na koje dokazuje ljubav

U vezi ili braku s horoskopskom ribom u svakom trenutku bit ćete sigurni da mu je stalo. Redovito će vam davati do znanja koliko vas voli i koliko mu značite. Na partnera ribu slobodno možete gledati kao na vječnog romantika, Romea koji će uvijek znati kako vas iznenaditi i učiniti da se osjećate kao najvoljenija žena na svijetu.

Horoskopske ribe znaju kako voljeti. Vole cijelim svojim bićem, nježne su, odane i predane.

3. Tolerantan je i ne osuđuje

Kao životni partner, muškarac koji je horoskopska riba nevjerojatno je tolerantan i ne osuđuje. Tu se opet vraćamo na njegovu sposobnost da bezuvjetno voli i prašta ako vjeruje da je ono što imate prava stvar. Ako je potrebno, žrtvovat će se za vašu sreću i često vaše potrebe i želje stavljati ispred svojih.

4. Odan je

Muškarci rođeni u znaku ribe teže tome da imaju iste prijatelje, posao i partnericu tijekom cijelog života. Zato su u vezi odani i predani. Nisu skloni varanju i nisu netko koga treba držati na oku. Uvijek će biti blizu vas. Odanost im je jedna od najbitnijih stvari u životu.

Slika nije dostupna Orhideja, božur, tulipan... Znate li koji je vaš cvijet rođenja prema horoskopskom znaku?

5. Zna prepoznati kako se osjećate

Horoskopska riba bit će itekako svjesna svih vaših osjećaja i raspoloženja, posebno kada su povezana s njim. Znat će da niste sretni s njim i prije nego što vi to shvatite, pa će na vrijeme učiniti sve što može da se ta situacija promijeni. On je vidovnjak koji u životu voli dosljednost i sigurnost.

6. On je i ljubavnik i najbolji prijatelj

Muškarac riba vas razumije i razumjet će vas na načine na koje većina muškaraca ne može. S njim je tako lako razgovarati. Držat će vas za ruku kad god treba i obožavati vas. S njim možete podijeliti bilo što. Višesatni razgovori njemu ne predstavljaju problem. U njemu ćete zato pronaći i najboljeg prijatelja, pouzdanog suputnika i ljubavnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju