Dobar kaput jedan je od onih komada u koje se isplati investirati. Ne kupujemo ga samo za jednu sezonu i želimo ga što duže u svom ormaru pa je zato njegova kvaliteta glavni prioritet prilikom kupnje.

Galerija

Među najpopularnijim domaćim kaputima već nekoliko sezona definitivno su modeli modnog brenda Klisab iza kojeg stoje dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić. Ovaj duo stvara kapute vrhunske kvalitete i fantastičnog dizajna, a koliko lijepo njihovi modeli izgledaju često se može vidjeti i na zagrebačkoj špici.

Za šetnju centrom grada Klisabov kaput odabrala je i Tina Biloglav. Poznata arhitektica koja je ujedno i mama dvije preslatke kćerkice nosila je model pod nazivom Tricolor.

Arhitektica Tina Biloglav u kaputu modnog brenda Klisab Foto: Josip Moler/Cropix

Ovaj kaput predimenzioniranog kroja ima naglašena ramena i u struku se veže remenom. Napravljen je od kvalitetnog vunenog štofa i vrlo je efektan zahvaljujući kombinaciji tri različita karirana uzorka.

Upravo zbog spajanja uzoraka pripada skupini odvažnijih kaputa i prije svega će se svidjeti ljubiteljicama ne tako klasičnih modela.

Međutim, po pitanju kroja ovo je uistinu svevremenski kaput koji nikad neće izaći iz mode i bez problema će se prilagođavati jesensko-zimskim kombinacijama.

Kaput Tricolor modnog brenda Klisab Foto: Klisab