Vatreni žare i pale na velikim katarskim stadionima, a danas je pred njima najveći izazov dosad. Čeka nas utakmica sa snažnim Brazilom, nogometnom nacijom koja je jedan od favorita za zlatnu medalju.

Galerija

Dok čekamo utakmicu, izračunali smo koji su to horoskopski znakovi kompatibilni s našom reprezentacijom i pripremili baš vatreni horoskop. 

Lovren, Gvardiol, Kovačić, Kramarić, Petković… svatko od naših reprezentativaca ima svoj posebni šarm koji nas je osvojio. U nastavku se zabavite i provjerite kojem bi se nogometašu svidio vaš karakter. 

1. Ovan

Ovnovi imaju žestok karakter, a njihova pozitivna energija baš je zabavna. Imaju urođene liderske sposobnosti i natjecateljski duh pa ih je jako dobro imati u svom timu. Ne vole kad im netko govori što da rade, a njihova čvrsta vjera u same sebe čini ih pomalo sebičnima. I neka, to je dobro za njih!

Ovnovi se odlično slažu s lavovima jer dijele slične karakteristike. Lavovi će imati razumijevanja za velike ovnovske ambicije i pomoći će im da ostvare svoje snove. Ako ste ovan, najviše biste se svidjeli Josipu Juranoviću, jedinom lavu među Vatrenima.

Vatreni horoskop - 5 Foto: Profimedia

2. Bik

Drugi znak zodijaka poznat je po strpljivosti, staloženosti, stabilnosti, odlučnosti i senzualnosti. Bikovi su vjerni prijatelji i ljubavnici, organizirani i nježni roditelji te srčani radnici koji baš moraju raditi ono što vole. Kod bikova ne vrijedi ona da se suprotnosti privlače, a najbolje će se slagati sa sebi sličnima, odnosno bikovima. Ako ste bik, oduševit ćete Matea Kovačića.

Vatreni horoskop - 9 Foto: Profimedia

3. Blizanci

Radoznalost, komunikativnost i svestranost samo su neke od kvaliteta trećeg znaka zodijaka. Uz vodenjaka i djevicu, blizanac se smatra najinteligentnijim znakom zodijaka. Blizanci će se najbolje slagati s vodenjacima, a mnogi će se složiti da su oni jedan od najprirodnijih parova. Otvoren um, ekscentričnost i odlična sposobnost komunikacije osvojili bi mladog i zgodnog Joška Gvardiola.

Vatreni horoskop - 10 Foto: Profimedia

4. Rak

Nitko ne vodi brigu o emotivnom raku bolje od vodenog znaka istog senzibiliteta. Empatični, prijateljski nastrojeni i osjetljivi rakovi nisu lako društvo jer stalno morate paziti što ćete reći i napraviti. I upravo će zato riba najbolje razumjeti raka. Vaša meka i lepršava osobnost posebno bi se svidjela Josipu Šutalu.

Vatreni horoskop - 12 Foto: Profimedia

5. Lav

Liderske sposobnosti ponekad lavove svrstavaju među najprepotentniji znak. Njihove su kvalitete ogromne, ali i njihova svjesnost o tim kvalitetama također. Kraljevski znak karakterizira i kreativnost koja ih čini savršenim umjetnicima. Lavovi trebaju potvrdu svojih kvaliteta, a djevicama nikad nije teško dati dobar kompliment. Ako ste lav, odlično biste ste slagali s našim kapetanom Lukom Modrićem.

Vatreni horoskop - 1 Foto: Profimedia

6. Djevica

Tihe, samozatajne i nenametljive djevice baš ne vole biti u centru pažnje. Njima nije problem ako netko drugi dolazi do izražaja, čak će zbog toga biti i sretne. Izrazito su pedantne i pravi su perfekcionisti, pa ne staju dok ne naprave nešto točno onako kako su zamislile. Djevice su odličan par s blizancima jer im nikad neće biti dosadno. Ako ste djevica, posebno biste se svidjeli blizancu Andreju Kramariću.

Vatreni horoskop - 11 Foto: Profimedia

7. Vaga

Vagom vlada Venera, pa je sedmi znak zodijaka poznat po svojoj ljepoti, šarmu i eleganciji. Druželjubivost, ljubaznost, vječna pozitiva, ali i neodlučnost i zbunjenost u donošenju velikih životnih odluka glavne su karakterne crte vaga. Vage se odlično slažu sa strijelcima – susret Marsa i Venere nikako ne može proći loše. Ako ste vaga, imate simpatije Marcela Brozovića.

Vatreni horoskop - 7 Foto: Profimedia

8. Škorpion

Hrabrost, radoznalost i ogromna intuicija glavne su karakteristike škorpiona. Istovremeno se muče s manjkom povjerenja i ljubomorom koja može prerasti u posesivnost. S druge strane, jako su lojalni i nikad ne bi povrijedili ljude do kojih im je stalo. Najbolje se slažu s rakovima, koji razumiju njihove sumnje i nesigurnosti. Ako ste škorpion, zaslužili ste simpatije Dejana Lovrena.

Vatreni horoskop - 6 Foto: Profimedia

9. Strijelac

Strijelci cijene svoju slobodu i često ističu kako je to glavni razlog zbog kojega ne žele organizirati neke ozbiljnije odnose u svome životu. Društveni, organizirani i ambiciozni, vole svoje vrijeme i svoj prostor, pa ih je teško zarobiti u konvencionalni odnos. Njih će dobro razumjeti tvrdoglavi i nonšalantni jarci. Ako ste strijelac, svidjet ćete se našem Dominiku Livakoviću.

Vatreni horoskop - 2 Foto: Profimedia

10. Jarac

Red, rad i disciplina glavni je moto osoba rođenih u znaku jarca. Jarci su usredotočeni na ostvarivanje ciljeva, i svojih i tuđih. Ako im kažete da imate ideju kako popraviti svoj život, oni će vam biti najveća podrška. Jarci se odlično slažu sa škorpionima, pa bi osvojili našeg Bornu Barišića.

Vatreni horoskop - 4 Foto: Profimedia

11. Vodenjak

Jeste li znali da najviše inovatora ima među vodenjacima? Vodenjaci su realisti koji razumiju svijet oko sebe, a istovremeno su individualci kojima ih najvažnije vlastito blagostanje. Vole zimu i hladnoću, a ponekad se čini kao da im je i karakter takav. Međutim, oni su topli ljudi koji imaju sposobnost emocionalnog distanciranja kad je to potrebno. Vodenjake će najbolje razumjeti vodenjaci. Ako ste rođeni u ovom znaku, osvojili ste Ivana Perišića.

Vatreni horoskop - 3 Foto: Profimedia

Kako horoskopski znakovi navijaju kad igra hrvatska reprezentacija?

Gvardiol, Sosa, Majer... Tko je najzgodniji debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru?

12. Ribe

Posljednji znak zodijaka u sebi ima pomalo od svakog znaka. Topli su, romantični i uvijek spremni pomoći. Ne rade to naivno jer ribe dobro znaju gdje je granica koja je može povrijediti. Njihova je senzualnost posebna i zarazna, a posebno će sviđaju djevicama, koje baš cijene njihove kvalitete. Ako ste riba, imate simpatije Brune Petkovića.

Vatreni horoskop - 8 Foto: Profimedia