Vatreni žare i pale na velikim katarskim stadionima, a danas je pred njima najveći izazov dosad. Čeka nas utakmica sa snažnim Brazilom, nogometnom nacijom koja je jedan od favorita za zlatnu medalju.

Galerija Vatreni horoskop - 13 Vatreni horoskop - 12 Vatreni horoskop - 11 +9 Joško Gvardiol

Dok čekamo utakmicu, izračunali smo koji su to horoskopski znakovi kompatibilni s našom reprezentacijom i pripremili baš vatreni horoskop. 

Lovren, Gvardiol, Kovačić, Kramarić, Petković… svatko od naših reprezentativaca ima svoj posebni šarm koji nas je osvojio. U nastavku se zabavite i provjerite kojem bi se nogometašu svidio vaš karakter. 

1. Ovan

Ovnovi imaju žestok karakter, a njihova pozitivna energija baš je zabavna. Imaju urođene liderske sposobnosti i natjecateljski duh pa ih je jako dobro imati u svom timu. Ne vole kad im netko govori što da rade, a njihova čvrsta vjera u same sebe čini ih pomalo sebičnima. I neka, to je dobro za njih!

Ovnovi se odlično slažu s lavovima jer dijele slične karakteristike. Lavovi će imati razumijevanja za velike ovnovske ambicije i pomoći će im da ostvare svoje snove. Ako ste ovan, najviše biste se svidjeli Josipu Juranoviću, jedinom lavu među Vatrenima.

Vatreni horoskop - 5 Josip Juranović (Foto: Profimedia)

2. Bik

Drugi znak zodijaka poznat je po strpljivosti, staloženosti, stabilnosti, odlučnosti i senzualnosti. Bikovi su vjerni prijatelji i ljubavnici, organizirani i nježni roditelji te srčani radnici koji baš moraju raditi ono što vole. Kod bikova ne vrijedi ona da se suprotnosti privlače, a najbolje će se slagati sa sebi sličnima, odnosno bikovima. Ako ste bik, oduševit ćete Matea Kovačića.

Vatreni horoskop - 9 Mateo Kovačić (Foto: Profimedia)

3. Blizanci

Radoznalost, komunikativnost i svestranost samo su neke od kvaliteta trećeg znaka zodijaka. Uz vodenjaka i djevicu, blizanac se smatra najinteligentnijim znakom zodijaka. Blizanci će se najbolje slagati s vodenjacima, a mnogi će se složiti da su oni jedan od najprirodnijih parova. Otvoren um, ekscentričnost i odlična sposobnost komunikacije osvojili bi mladog i zgodnog Joška Gvardiola.

Vatreni horoskop - 10 Joško Gvardiol (Foto: Profimedia)

4. Rak

Nitko ne vodi brigu o emotivnom raku bolje od vodenog znaka istog senzibiliteta. Empatični, prijateljski nastrojeni i osjetljivi rakovi nisu lako društvo jer stalno morate paziti što ćete reći i napraviti. I upravo će zato riba najbolje razumjeti raka. Vaša meka i lepršava osobnost posebno bi se svidjela Josipu Šutalu.

Vatreni horoskop - 12 Josip Šutalo (Foto: Profimedia)

5. Lav

Liderske sposobnosti ponekad lavove svrstavaju među najprepotentniji znak. Njihove su kvalitete ogromne, ali i njihova svjesnost o tim kvalitetama također. Kraljevski znak karakterizira i kreativnost koja ih čini savršenim umjetnicima. Lavovi trebaju potvrdu svojih kvaliteta, a djevicama nikad nije teško dati dobar kompliment. Ako ste lav, odlično biste ste slagali s našim kapetanom Lukom Modrićem.

Vatreni horoskop - 1 Luka Modrić (Foto: Profimedia)

6. Djevica

Tihe, samozatajne i nenametljive djevice baš ne vole biti u centru pažnje. Njima nije problem ako netko drugi dolazi do izražaja, čak će zbog toga biti i sretne. Izrazito su pedantne i pravi su perfekcionisti, pa ne staju dok ne naprave nešto točno onako kako su zamislile. Djevice su odličan par s blizancima jer im nikad neće biti dosadno. Ako ste djevica, posebno biste se svidjeli blizancu Andreju Kramariću.

Vatreni horoskop - 11 Andrej Kramarić (Foto: Profimedia)

7. Vaga

Vagom vlada Venera, pa je sedmi znak zodijaka poznat po svojoj ljepoti, šarmu i eleganciji. Druželjubivost, ljubaznost, vječna pozitiva, ali i neodlučnost i zbunjenost u donošenju velikih životnih odluka glavne su karakterne crte vaga. Vage se odlično slažu sa strijelcima – susret Marsa i Venere nikako ne može proći loše. Ako ste vaga, imate simpatije Marcela Brozovića.

Vatreni horoskop - 7 Marcelo Brozović (Foto: Profimedia)

8. Škorpion

Hrabrost, radoznalost i ogromna intuicija glavne su karakteristike škorpiona. Istovremeno se muče s manjkom povjerenja i ljubomorom koja može prerasti u posesivnost. S druge strane, jako su lojalni i nikad ne bi povrijedili ljude do kojih im je stalo. Najbolje se slažu s rakovima, koji razumiju njihove sumnje i nesigurnosti. Ako ste škorpion, zaslužili ste simpatije Dejana Lovrena.

Vatreni horoskop - 6 Dejan Lovren (Foto: Profimedia)

9. Strijelac

Strijelci cijene svoju slobodu i često ističu kako je to glavni razlog zbog kojega ne žele organizirati neke ozbiljnije odnose u svome životu. Društveni, organizirani i ambiciozni, vole svoje vrijeme i svoj prostor, pa ih je teško zarobiti u konvencionalni odnos. Njih će dobro razumjeti tvrdoglavi i nonšalantni jarci. Ako ste strijelac, svidjet ćete se našem Dominiku Livakoviću.

Vatreni horoskop - 2 Dominik Likavović (Foto: Profimedia)

10. Jarac

Red, rad i disciplina glavni je moto osoba rođenih u znaku jarca. Jarci su usredotočeni na ostvarivanje ciljeva, i svojih i tuđih. Ako im kažete da imate ideju kako popraviti svoj život, oni će vam biti najveća podrška. Jarci se odlično slažu sa škorpionima, pa bi osvojili našeg Bornu Barišića.

Vatreni horoskop - 4 Borna Barišić (Foto: Profimedia)

11. Vodenjak

Jeste li znali da najviše inovatora ima među vodenjacima? Vodenjaci su realisti koji razumiju svijet oko sebe, a istovremeno su individualci kojima ih najvažnije vlastito blagostanje. Vole zimu i hladnoću, a ponekad se čini kao da im je i karakter takav. Međutim, oni su topli ljudi koji imaju sposobnost emocionalnog distanciranja kad je to potrebno. Vodenjake će najbolje razumjeti vodenjaci. Ako ste rođeni u ovom znaku, osvojili ste Ivana Perišića.

Vatreni horoskop - 3 Ivan Perišić (Foto: Profimedia)

Hrvatska navijačica u Katru Kako horoskopski znakovi navijaju kad igra hrvatska reprezentacija?

Joško Gvardiol Gvardiol, Sosa, Majer... Tko je najzgodniji debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru?

12. Ribe

Posljednji znak zodijaka u sebi ima pomalo od svakog znaka. Topli su, romantični i uvijek spremni pomoći. Ne rade to naivno jer ribe dobro znaju gdje je granica koja je može povrijediti. Njihova je senzualnost posebna i zarazna, a posebno će sviđaju djevicama, koje baš cijene njihove kvalitete. Ako ste riba, imate simpatije Brune Petkovića.

Vatreni horoskop - 8 Bruno Petković (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju