Španjolski kraljevski par tjedan je započeo odlaskom na otvorenje 9. Međunarodnog kongresa španjolskog jezika u Cadizu, koji traje do 30. ožujka.

Galerija

Kraljica Letizia za tu prigodu odjenula je savršenu proljetnu kombinaciju koja je, osim što je uistinu elegantna, trenutačno i jako popularna - i to zbog boje haljine.

Naime, glavna zvijezda kraljičina izdanja je haljina u pastelnoj nijansi ljubičaste boje, a, kao što smo i ranije pisali, ako se u obzir uzme viđeno na modnim revijama raznih modnih kuća za proljeće/ljeto 2023. godine, među bojama koje će obilježiti proljeće pred nama upravo je pastelno ljubičasta.

Kraljica Letizia u Cadiz je stigla u haljini koja je rad španjolskog brenda Cho Atelier. Midi haljina s V-izrezom ima blage puf-rukave i nabrani dio s čvorom na gornjem dijelu, kao i prorez na prednjem donjem dijelu.

Na stranici brenda haljina je trenutačno rasprodana, a njezina cijena je 190 eura. Obožavatelji kraljice Letizije složili su se da su jednako prekrasni i haljina i njezina boja.

Kraljica Letizia u prekrasnoj pastelno ljubičastoj haljini - 2 Foto: Profimedia

Kraljica Letizia u prekrasnoj pastelno ljubičastoj haljini - 3 Foto: Profimedia

Španjolska kraljica haljinu je uparila s bež salonkama s otvorenom petom modne kuće Carolina Herrera te torbicom koja bojom odgovara haljini, a koja je dio kolekcije brenda Olivia Mareque.

Maksi haljina od 135 eura koju kraljica Letizia nosi po peti put

Ljubičasta u svojoj najnježnijoj nijansi bit će hit ovog proljeća

Proljetno izdanje upotpunila je višebojnim visećim naušnicama, dok joj je kosa bila raspuštena.

Kraljica Letizia oduševila je modnim izdanjem Foto: Profimedia