Španjolski kraljevski par tjedan je započeo odlaskom na otvorenje 9. Međunarodnog kongresa španjolskog jezika u Cadizu, koji traje do 30. ožujka.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia oduševila je modnim izdanjem Kraljica Letizia u prekrasnoj pastelno ljubičastoj haljini - 1 +2 Kraljica Letizia u prekrasnoj pastelno ljubičastoj haljini - 5

Kraljica Letizia za tu prigodu odjenula je savršenu proljetnu kombinaciju koja je, osim što je uistinu elegantna, trenutačno i jako popularna - i to zbog boje haljine.

Naime, glavna zvijezda kraljičina izdanja je haljina u pastelnoj nijansi ljubičaste boje, a, kao što smo i ranije pisali, ako se u obzir uzme viđeno na modnim revijama raznih modnih kuća za proljeće/ljeto 2023. godine, među bojama koje će obilježiti proljeće pred nama upravo je pastelno ljubičasta.

Kraljica Letizia u Cadiz je stigla u haljini koja je rad španjolskog brenda Cho Atelier. Midi haljina s V-izrezom ima blage puf-rukave i nabrani dio s čvorom na gornjem dijelu, kao i prorez na prednjem donjem dijelu.

Na stranici brenda haljina je trenutačno rasprodana, a njezina cijena je 190 eura. Obožavatelji kraljice Letizije složili su se da su jednako prekrasni i haljina i njezina boja.

Kraljica Letizia u prekrasnoj pastelno ljubičastoj haljini - 2 Kraljica je nosila bež štikle modne kuće Carolina Herrera (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia u prekrasnoj pastelno ljubičastoj haljini - 3 Kraljičina torbica bojom je odgovarala haljini (Foto: Profimedia)

Španjolska kraljica haljinu je uparila s bež salonkama s otvorenom petom modne kuće Carolina Herrera te torbicom koja bojom odgovara haljini, a koja je dio kolekcije brenda Olivia Mareque.

Maksi haljina od 135 eura koju kraljica Letizia nosi po peti put Kraljica Letizija u istoj maksi haljini Massima Duttija - 4 Kraljica Letizija u istoj maksi haljini Massima Duttija - 1 Kraljica Letizia na otvorenju izložbe u Madridu 2023. godine +4 Massimo Dutti maksi haljina s confetti uzrokom iz 2019. godine

Ljubičasta u svojoj najnježnijoj nijansi bit će hit ovog proljeća Volite li pastelnu nijansu ljubičaste boje? Pastelna ljubičasta na modnim pistama Pastelna ljubičasta na modnim pistama +15 Pastelna ljubičasta na modnim pistama

Proljetno izdanje upotpunila je višebojnim visećim naušnicama, dok joj je kosa bila raspuštena.

Kraljica Letizia oduševila je modnim izdanjem Kraljica Letizia oduševila je modnim izdanjem (Foto: Profimedia)

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju