Iako je nekoliko dana uoči dodjele objavljeno kako Lady Gaga neće na 95. dodjeli Oscara izvoditi svoju pjesmu "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick", izgleda da je u zadnji tren ipak došlo do promjene plana.

Galerija

Lady Gaga trebala je propustiti Oscare zbog poslovnih obveza. Naime, trenutačno snima film "Joker: Folie à Deux", u kojem glumi Harley Quinn i djelovalo je kao da u svoj raspored ne može uvrstiti dodjelu. Međutim, naposljetku se ipak pojavila i otpjevala svoj hit, koji je nominiran u kategoriji najbolje originalne pjesme.

Kada je u pitanju oskarovska moda, svake godine pojavi se netko čije izdanje podijeli mišljenja, a ovaj put ta je uloga pripala upravo Gagi.

Lady Gaga u haljini modne kuće Versace Foto: AFP/Profimedia

Pjevačica i glumica na dodjelu je došla u haljini modne kuće Versace iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2023./2024. koja je prije samo četiri dana prikazana na spektakularnoj reviji u Los Angelesu.

Versace, jesen/zima 2023./2024. Foto: Afp

Versace, jesen/zima 2023./2024. Foto: Afp

Donji dio crne haljine A-kroja napravljen je od tafta, a gornji od prozirnog materijala s detaljima od tafta na predjelu grudi i ukrasnim trakama. I dok s prednje strane nema ništa sporno u toj kreaciji, komentatori na društvenim mrežama smatraju da je stražnji dio problematičan jer djelomično razotkriva stražnjicu.

Lady Gaga presvukla se usred dodjele Oscara Foto: Afp

To bi prošlo na Grammyjima, pogrešan je odabir za Oscare, jedan je u nizu komentara na račun haljine koju je Lady Gaga odjenula.

Haljina modne kuće Versace djelomično otkriva stražnjicu Foto: Afp

S druge strane, nitko nije imao primjedbe na izdanje u kojem je izvela svoju pjesmu. Usred dodjele odradila je kompletnu stilsku transformaciju, skinula je šminku te se presvukla u poderane traperice, majicu kratkih rukava i starke. Njezina emotivna izvedba bila je posvećena preminulom redatelju Tonyju Scottu, koji je režirao originalni "Top Gun".

Lady Gaga na 95. dodjeli Oscara Foto: Afp

Je li ovo najsebičnija haljina na Oscarima? Tko je sjedio iza pjevačice Tems, nije se usrećio