Iako je nekoliko dana uoči dodjele objavljeno kako Lady Gaga neće na 95. dodjeli Oscara izvoditi svoju pjesmu "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick", izgleda da je u zadnji tren ipak došlo do promjene plana.

Galerija Lady Gaga u haljini modne kuće Versace Lady Gaga na dodjeli Oscara 2014. Lady Gaga na Oscarima 2015. +7 Lady Gaga na Oscarima 2019.

Lady Gaga trebala je propustiti Oscare zbog poslovnih obveza. Naime, trenutačno snima film "Joker: Folie à Deux", u kojem glumi Harley Quinn i djelovalo je kao da u svoj raspored ne može uvrstiti dodjelu. Međutim, naposljetku se ipak pojavila i otpjevala svoj hit, koji je nominiran u kategoriji najbolje originalne pjesme.

Kada je u pitanju oskarovska moda, svake godine pojavi se netko čije izdanje podijeli mišljenja, a ovaj put ta je uloga pripala upravo Gagi.

Lady Gaga u haljini modne kuće Versace Lady Gaga u haljini modne kuće Versace (Foto: AFP/Profimedia)

Pjevačica i glumica na dodjelu je došla u haljini modne kuće Versace iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2023./2024. koja je prije samo četiri dana prikazana na spektakularnoj reviji u Los Angelesu.

Versace, jesen/zima 2023./2024. Versace, jesen/zima 2023./2024. (Foto: Afp)

Versace, jesen/zima 2023./2024. Versace, jesen/zima 2023./2024. (Foto: Afp)

Donji dio crne haljine A-kroja napravljen je od tafta, a gornji od prozirnog materijala s detaljima od tafta na predjelu grudi i ukrasnim trakama. I dok s prednje strane nema ništa sporno u toj kreaciji, komentatori na društvenim mrežama smatraju da je stražnji dio problematičan jer djelomično razotkriva stražnjicu.

Lady Gaga presvukla se usred dodjele Oscara Lady Gaga presvukla se usred dodjele Oscara (Foto: Afp)

To bi prošlo na Grammyjima, pogrešan je odabir za Oscare, jedan je u nizu komentara na račun haljine koju je Lady Gaga odjenula.

Haljina modne kuće Versace djelomično otkriva stražnjicu Haljina modne kuće Versace djelomično otkriva stražnjicu (Foto: Afp)

S druge strane, nitko nije imao primjedbe na izdanje u kojem je izvela svoju pjesmu. Usred dodjele odradila je kompletnu stilsku transformaciju, skinula je šminku te se presvukla u poderane traperice, majicu kratkih rukava i starke. Njezina emotivna izvedba bila je posvećena preminulom redatelju Tonyju Scottu, koji je režirao originalni "Top Gun".

Lady Gaga na 95. dodjeli Oscara Lady Gaga na 95. dodjeli Oscara (Foto: Afp)

Je li ovo najsebičnija haljina na Oscarima? Tko je sjedio iza pjevačice Tems, nije se usrećio Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 7 Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 4 Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 2 +3 Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 5

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju