Lady Victoria Hervey bila je jedna od slavnih uzvanica na premijeri Megalopolisa, novog filma Francisa Forda Coppole, koja je održana u Cannesu.

Galerija

Kći šestog markiza od Bristola za tu je priliku odabrala golu haljinu. Točnije, nosila je večernju kreaciju u svijetlo plavoj boji ukrašenu aplikacijama u obliku listova.

Lady Victoria Hervey nosila je upečatljiv model bez naramenica i s visokim prorezom na predjelu nogu koji je napravljen od prozirnog materijala te je razotkrio njezinu figuru.

Haljinu je sparila s predimenzioniranim šalom od tila koji se vukao po crvenom tepihu u Cannesu, metalnom torbicom i sandalama povišenih potpetica.

Lady Victoria Hervey na Cannesu 2024. - 2 Foto: Profimedia

Netipična Lady

Iako gole haljine nisu nikakva novina na crvenim tepisima diljem svijeta, rijetko kad ih nose aristokratkinje. U britanskom visokom društvu s Lady se oslovljavaju žene s određenim titulama kao što su markiza, grofica, vikontesa ili barunica. Upotrebljava se i za ženu baruna, baroneta ili viteza, kao i za kćeri plemića poput vojvode, markiza ili grofa.

Lady Victoria Hervey na Cannesu 2024. - 3 Foto: Profimedia

Lady Victoria Hervey oduvijek je bila drukčija od drugih. Kad je tijekom fakultetskih dana na Sveučilištu u Bristolu odbila pohađati sate francuskog i povijesti umjetnosti, majka joj je prestala davati džeparac, pa se Victoria Hervey morala zaposliti kao recepcionarka.



Radila je kao model i televizijska prezenterica, a okušala se i u glumi. Pozornost britanskih medija podjednako je privlačila svojim ljubavnim vezama, ali i odabirom odjeće. Na crvenom tepihu često nosi drske kreacije koje podižu obrve.

Lady Victoria Hervey u prozirnim kreacijama na crvenim tepisima - 3 Foto: Profimedia

Wow! Spektakularna haljina u kojoj Naomi Campbell izgleda jednako dobro kao prije 28 godina

Kultne cipele na otvaranju Cannesa: Model za kojim se trgaju trendseterice