Američki magazin People objavio je posebno izdanje pod nazivom „The Beautiful Issue“, čiju naslovnicu krasi Jennifer Garner.

Galerija

Nikad nisam bila jedna od lijepih cura, ni mene nisu zaobišle nesigurnosti, ali imala sam dobro mišljenje o sebi. U tome je trik. Izgled nije bila velika stvar u mojoj obitelji. Mislim da mi roditelji nikad nisu rekli da sam lijepa i nekako jednostavno nismo razmišljali o izgledu, kazala je 47-godišnja glumica u intervjuu za People.

Priznala je da je moda previše ne zanima, a većinu slobodnog vremena provodi u sportskoj odjeći koju naziva svojom uniformom: Pokušavam se izvući iz nje, ali ponekad mi život ne da priliku da se istuširam tijekom dana i navučem svoju drugu uniformu - traperice, pulover i tenisice. Izgledam li vam ja kao netko tko je dobar u nanošenju šminke?

Jennifer Garner Foto: AFP

Imam najbolje kistove i kozmetiku za konturiranje, ali da to sve probam koristiti, izgledala bih kao da imam masnice. Kada se vratim doma s glamuroznog snimanja, osjećam se kao najbolja moguća verzija same sebe, ali djeca me pogledaju i kažu: 'Možeš li skinuti šminku sa svog lica? Staviti kosu u rep, naočale na nos i obući trenirku?' Ja u tome vidim kompliment.

Osim Jennifer, magazin je među najljepše žene na svijetu za 2019. godinu stavio još 26 poznatih dama, a tko se sve našao na laskavom popisu, provjerite u galeriji.

Christy na reviji modne kuće Chanel u prosincu 2018. godine Foto: AFP