Američki magazin People objavio je posebno izdanje pod nazivom „The Beautiful Issue“, čiju naslovnicu krasi Jennifer Garner.

Galerija Glenn Close Jennifer Aniston predstavnica je žene vodenjaka Julia Roberts +23 Christy Turlington

Nikad nisam bila jedna od lijepih cura, ni mene nisu zaobišle nesigurnosti, ali imala sam dobro mišljenje o sebi. U tome je trik. Izgled nije bila velika stvar u mojoj obitelji. Mislim da mi roditelji nikad nisu rekli da sam lijepa i nekako jednostavno nismo razmišljali o izgledu, kazala je 47-godišnja glumica u intervjuu za People.

Priznala je da je moda previše ne zanima, a većinu slobodnog vremena provodi u sportskoj odjeći koju naziva svojom uniformom: Pokušavam se izvući iz nje, ali ponekad mi život ne da priliku da se istuširam tijekom dana i navučem svoju drugu uniformu - traperice, pulover i tenisice. Izgledam li vam ja kao netko tko je dobar u nanošenju šminke?

Jennifer Garner Jennifer Garner (Foto: AFP)

Imam najbolje kistove i kozmetiku za konturiranje, ali da to sve probam koristiti, izgledala bih kao da imam masnice. Kada se vratim doma s glamuroznog snimanja, osjećam se kao najbolja moguća verzija same sebe, ali djeca me pogledaju i kažu: 'Možeš li skinuti šminku sa svog lica? Staviti kosu u rep, naočale na nos i obući trenirku?' Ja u tome vidim kompliment.

Osim Jennifer, magazin je među najljepše žene na svijetu za 2019. godinu stavio još 26 poznatih dama, a tko se sve našao na laskavom popisu, provjerite u galeriji.

Christy na reviji modne kuće Chanel u prosincu 2018. godine Christy Turlington (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju