Domaći dizajner Rober Sever u četvrtak navečer predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće 2023. godine kojom dominiraju prekrasne haljine.

Galerija

Među damama koje su nosile komade iz kolekcije "Vere Fabula" bile su Ljupka Gojić Mikić i glumica Ana Begić Tahiri, a brojna poznata lica sjedila su i u publici.

Modna revija Robersta Severa Foto: Sanjin Strukic/Pixsell


Među onima koji su došli podržati dizajnera bila je i Lejla Filipović koja je još jednim svojim sjajnim modnim izdanjem pokazala da novac ne kupuje stil i da se zablistati može pristupačnim odjevnim komadima, kao i da je mala crna haljina uvijek dobar izbor.

Lejla Filipovć Foto: Sanjin Strukic/Pixsell


Bivša hrvatska misica na reviju je stigla u efektnoj haljini modnog brenda Bershka. Radi se o crnoj midi haljini dugih rukava i povišenog ovratnika koju posebnom čini otvor na leđima te visoki prorez na nozi na čijem se vrhu nalazi svjetlucavi detalj u obliku cvijeta.

Lejla je nosila i crne sandale s platformom i visokom blok potpeticom, dok je u ruci nosila također crnu torbicu s kratkom ručkom.

Lejla Filipović za noćni izlazak odjenula je mrak haljinu iz H&M-a od 23 eura



Izdanje je upotpunila efektnim naušnicama koje su se istaknule zahvaljujući kosi oblikovanoj u nisku punđu, s razdjeljkom po sredini.

Haljina ima efektni otvor na leđima Foto: Sanjin Strukic/Pixsell