Lipanj 2022. godine ostat će u posebnom sjećanju trojici hrvatskih nogometnih reprezentativaca i njihovim izabranicama.

Galerija

Nogometaši Duje Ćaleta-Car, Tin Jedvaj i Dominik Livaković izgovorili su sudbonosno "da" svojim izabranicama, a Adriana Ćaleta Car, Dina Dragija i Helena Matić pozornost javnosti privukle su odabirom vjenčanih haljina. Dame su na svoj veliki dan blistale u vjenčanicama koje su bile odraz njihovog stila i osobnosti, svaka posebna na svoj način.

Za crkveno vjenčanje u Dubrovniku početkom lipnja Adriana Ćaleta-Car odlučila se za glamurozan model vjenčanice koji je za nju napravila dizajnerica Matija Vuica.

Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji

Asimetrična vjenčanica otvorenih leđa i golih ramena ima voluminozni donji dio koji je s prednje strane kraći, a sa stražnje duži. Na haljini su se istaknuli i blještavi kristalići, a pozornost su privukle i glamurozne štikle brenda Mach & Mach.

Adriana Ćaleta-Car sa suprugom Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Tjedan dana kasnije Dina Dragija, koja se presvlačila nekoliko puta, posebnu pozornost privukla je svjetlucavom vjenčanicom posutom šljokicama koja je naglasila njezinu siluetu.

Svjetlucava vjenčanica u koju se Dina Dragija presvukla nakon što je rekla 'da' nogometašu Tinu Jedvaju

Na vjenčanici su se istaknuli elegantni nabori, visoki ovratnik, naglašena ramena te visoki raspor s lijeve strane. Uz bajkovitu vjenčanicu mladenka je nosila klasične bijele salonke i veo koji seže do poda.

Dina Dragija Foto: Josip Regovic/Pixsell

Zadnja od tri mladenke odlučila se za jednostavnu eleganciju. Helena Matić, izabranica vratara Dominika Livakovića, nosila je svilenu haljinu s asimetričnim korzetom na jednu naramenicu.

Baš lijepa vjenčanica Helene Matić koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji izbor

Na donjem dijelu haljine istaknuo se upečatljivi preklop i visoki prorez, a dodatnu dozu elegancije izdanju za veliki dan donio je dugi bijeli veo s kojim je mladenka ušetala u crkvu.

Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Foto: Sime Zelic/Pixsell

Ona je haljinu uparila s bijelim cipelama na tanku visoku potpeticu modne kuće Jimmy Choo. Model naziva Saeda oko gležnja ima tanki remen ukrašen kristalićima.

Fotografije sve tri mladenke možete pogledati i u našoj galeriji, a u anketi dajte glas haljini koja je po vašem mišljenju bila najljepša.