Lipanj 2022. godine ostat će u posebnom sjećanju trojici hrvatskih nogometnih reprezentativaca i njihovim izabranicama.

Galerija Helena Matić, Dina Dragija i Adriana Ćaleta-Car Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Dina Dragija +3 Adriana Ćaleta-Car sa suprugom

Nogometaši Duje Ćaleta-Car, Tin Jedvaj i Dominik Livaković izgovorili su sudbonosno "da" svojim izabranicama, a Adriana Ćaleta Car, Dina Dragija i Helena Matić pozornost javnosti privukle su odabirom vjenčanih haljina. Dame su na svoj veliki dan blistale u vjenčanicama koje su bile odraz njihovog stila i osobnosti, svaka posebna na svoj način.

Za crkveno vjenčanje u Dubrovniku početkom lipnja Adriana Ćaleta-Car odlučila se za glamurozan model vjenčanice koji je za nju napravila dizajnerica Matija Vuica.

Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji

Asimetrična vjenčanica otvorenih leđa i golih ramena ima voluminozni donji dio koji je s prednje strane kraći, a sa stražnje duži. Na haljini su se istaknuli i blještavi kristalići, a pozornost su privukle i glamurozne štikle brenda Mach & Mach.

Adriana Ćaleta-Car sa suprugom Adriana Ćaleta-Car sa suprugom (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Tjedan dana kasnije Dina Dragija, koja se presvlačila nekoliko puta, posebnu pozornost privukla je svjetlucavom vjenčanicom posutom šljokicama koja je naglasila njezinu siluetu.

Svjetlucava vjenčanica Dine Dragije, supruge nogometaša Tina Jedvaja Svjetlucava vjenčanica u koju se Dina Dragija presvukla nakon što je rekla 'da' nogometašu Tinu Jedvaju

Na vjenčanici su se istaknuli elegantni nabori, visoki ovratnik, naglašena ramena te visoki raspor s lijeve strane. Uz bajkovitu vjenčanicu mladenka je nosila klasične bijele salonke i veo koji seže do poda.

Dina Dragija Dina Dragija (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Zadnja od tri mladenke odlučila se za jednostavnu eleganciju. Helena Matić, izabranica vratara Dominika Livakovića, nosila je svilenu haljinu s asimetričnim korzetom na jednu naramenicu.

Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 3 Baš lijepa vjenčanica Helene Matić koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji izbor

Na donjem dijelu haljine istaknuo se upečatljivi preklop i visoki prorez, a dodatnu dozu elegancije izdanju za veliki dan donio je dugi bijeli veo s kojim je mladenka ušetala u crkvu.

Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Helena Matić (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Ona je haljinu uparila s bijelim cipelama na tanku visoku potpeticu modne kuće Jimmy Choo. Model naziva Saeda oko gležnja ima tanki remen ukrašen kristalićima.

Najljepšu vjenčanicu nosila je...

glasova:

Fotografije sve tri mladenke možete pogledati i u našoj galeriji, a u anketi dajte glas haljini koja je po vašem mišljenju bila najljepša.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju