U zadarskoj katedrali svete Stošije u subotu su sudbonosno "da" izrekli hrvatski nogometni reprezentativac i vratar zagrebačkog Dinama Dominik Livaković i njegova dugogodišnja djevojka Helena Matić.

Galerija Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 3 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 4 +2 Mladenka je nosila i dugi veo

I na ovom vjenčanju, naravno, svi su pogledi bili usmjereni prema mladenki koja je oduzimala dah u elegantnoj vjenčanici kojom je potvrdila da je jednostavnost itekako može privući pažnju i biti najbolji odabir.

Gornji dio svilene vjenčanice činio je asimetrični korzet s naborima i jednom tankom naramenicom, a na donjem dijelu isticali su se efektni preklop i visoki prorez kao i šlep. 

Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Lijepa mladenka blistala je u jednostavnoj vjenčanici (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Mladenka je nosila i dugi veo od tila, a točka na "i" elegantnog izdanja bila je njezina duga raspuštena smeđa kosa.

Mladenka je nosila bijele cipele s tankim remenom ukrašenim kristalićima Mladenka je nosila bijele cipele s tankim remenom ukrašenim kristalićima (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Odlučila se za bijele cipele na tanku visoku potpeticu modne kuće Jimmy Choo. Model naziva  Saeda oko gležnja ima tanki remen ukrašen kristalićima.

Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji

Svjetlucava vjenčanica Dine Dragije, supruge nogometaša Tina Jedvaja Svjetlucava vjenčanica u koju se Dina Dragija presvukla nakon što je rekla 'da' nogometašu Tinu Jedvaju

Nakon vjenčanja dobro raspoloženi mladenci nastavili su slaviti sa svojim uzvanicima u jednom restoranu u Petrčanima.

Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 4 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 4 (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju