Jedan od najpopularnijih modnih dodataka zasigurno su torbe, svojevrsna ženska slabost koja svaku odjevnu kombinaciju podiže na neku novu razinu. Malo koja žena se može zaustaviti samo na jednoj pa ih skupljamo u raznim bojama i oblicima.

Za efektnu torbu ne moramo nužno odvojiti puno novca, a čak je i stilist Marko Grubnić, veliki zaljubljenik u torbe, jednom prilikom istaknuo da torbu uvijek trebamo kupovati prema svojim mogućnostima.

Za dobar stil nisu nužno potrebni dizajnerski primjerci. Netko će imati 20 jeftinijih torbi, dok će drugi kupiti jednu dizajnersku, rekao je tada Marko u serijalu Dreskod. Ako ste i vi jedna od onih žena koja voli skupljati torbe u raznim bojama i oblicima, možda će vam se svidjeti ljetna poslastica u bojama lubenice koju smo pronašli na stranicama Temua.

Torba u bojama lubenice s Temua Foto: Temu

Ručno izrađena torba dolazi u kombinaciji crvene, zelene i bež boje, možemo je nositi u ruci ili preko ramena, a čak je i njezina unutrašnjost baš efektna jer se radi o kariranoj postavi koju možemo zatvoriti gumicom.

Torba u bojama lubenice s Temua Foto: Temu

Odličan je odabir ako idete na plažu, na kavu s prijateljicama i za sve one prilike kad se želite istaknuti u masi.

Ako vam se svidjela ljetna torba u bojama lubenice, možete je pronaći na stranicama Temua, a za jedan primjerak treba izdvojiti 30,58 eura.

Torba u bojama lubenice s Temua Foto: Temu

Pogledajte gdje možete pronaći torbe za ljeto 2024. 

Nije skupa, a baš je dobra: Torba u obliku jagode s Temua

Ne zna se koja je ljepša: Torba u obliku kožnate jakne dolazi u šest boja