Osim što su efektne i olakšavaju nam svakodnevicu, torbe su jedan od onih modnih dodataka na koje su žene baš slabe. Zato ih mnoge skupljaju i za svaku prigodu imaju barem po jednu torbu u raznim oblicima i veličinama.

Galerija Torba u obliku jagode s Temua Torba u obliku jagode s Temua Torba u obliku jagode s Temua +0 10,49 eura

Ovaj svestrani ukras svaku odjevnu kombinaciju podiže na neku višu razinu, a valja napomenuti da za dobru torbu ne moramo dati puno novca.

Čak je i stilist Marko Grubnić, veliki ljubitelj torbi, potvrdio ovu rečenicu u jednoj epizodi videoserijala Dreskod.

Torbe uvijek trebamo kupovati prema svojim financijskim mogućnostima, a za dobar stil nisu nužno potrebni dizajnerski primjerci. Netko će imati 20 jeftinijih torbi, dok će drugi kupiti jednu dizajnersku, rekao je tada Marko.

Torba u obliku jagode s Temua 10,49 eura (Foto: Temu)

Ako pripadate skupini koja voli imati više cjenovno prihvatljivih torbi i ako ste žena otkačenog stila, zasigurno će vam se svidjeti slatka torba u obliku jagode koju smo pronašli na stranicama Temua.

Slatka torba dolazi u obliku srca, neodoljivo podsjeća na jagodu, ima lanac i cirkone, a možemo birati između četiri boje – crvene, crne, bijele i zagasito zelene.

Ako vam se svidjela ova proljetna torba možete je pronaći na stranicama Temua, a za jedan primjerak treba izdvojiti 10,49 eura.

Torba u obliku jagode s Temua 10,49 eura (Foto: Temu)

Ne zna se koja je ljepša: Torba u obliku kožnate jakne dolazi u šest boja Torba u obliku jakne s AliExpressa Torba u obliku jakne s AliExpressa Torba u obliku jakne s AliExpressa +5 Torba u obliku jakne s AliExpressa Ručna torbica u tri boje posebno će se svidjeti ljubiteljicama glazbe Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Torbica u obliku klavijature s AliExpressa +3 Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Pletena torba u obliku školjke s AliExpressa ima i ime koje je pravi adut - Bali Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa +5 Torba u obliku školjke s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju