Osim što je praktična i olakšava svakodnevicu, torba modnu kombinaciju podiže na neku novu razinu. Mnoge će žene priznati da su torbe njihova opsesija te da u ormaru imaju primjerak za svaku priliku.

Galerija Torba u obliku jakne s AliExpressa Torba u obliku jakne s AliExpressa Torba u obliku jakne s AliExpressa +5 AliExpress, 14,53 eura

Torbe ne moraju nužno biti dizajnerske kako bi privlačile poglede i izazivale komplimente. Baš kao što je jednom prilikom rekao stilist i veliki zaljubljenik u torbe Marko Grubnić, torbe uvijek trebamo kupovati prema svojim financijskim mogućnostima.

Netko će imati 20 jeftinijih torbi, dok će drugi kupiti jednu dizajnersku, rekao je tada Marko Grubnić u serijalu Dreskod.

Ako pripadate skupini žena koja voli prikupljati mnogo primjeraka, razveselit će vas genijalna torba s AliExpressa koja dolazi u obliku jesenske kožnate jakne. Zadovoljne korisnice ističu kako je idealne veličine za najvažnije stvari, poput mobitela, novčanika, ključeva i osnovne kozmetike te da se za mali novčani iznos može dobiti odlična kvaliteta proizvoda.

Torba u obliku jakne s AliExpressa AliExpress, 14,53 eura (Foto: AliExpress)

Torba ima ovratnik, gumbe i džepove, a posebno će se svidjeti ženama koje njeguju hip-hop stil. Dolazi s lancem, a možete je nositi i kao ručnu torbu. Jedna od glavnih prednosti tog proizvoda jest činjenica da dolazi u čak šest boja – ružičastoj, crnoj, srebrnoj, bijeloj, nježno ljubičastoj te smeđoj.

Torba u obliku jakne s AliExpressa AliExpress, 14,53 eura (Foto: AliExpress)

Ako vam se svidio ovaj zanimljivi primjerak možete ga pronaći na stranicama AliExpressa, a za jednu torbu treba izdvojiti 14,53 eura.

Torba u obliku jakne s AliExpressa AliExpress, 14,53 eura (Foto: AliExpress)

Ručna torbica u tri boje posebno će se svidjeti ljubiteljicama glazbe Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Torbica u obliku klavijature s AliExpressa +3 Torbica u obliku klavijature s AliExpressa

Pletena torba u obliku školjke s AliExpressa ima i ime koje je pravi adut - Bali Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa +5 Torba u obliku školjke s AliExpressa

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju