U ljetno vrijeme u potrazi smo za laganim, prostranim, ženstvenim i lijepim torbama u koje možemo spremiti sve potrebne sitnice, a koje će uljepšati naše odjevne kombinacije.

Galerija Torbe od rafije, jute, slame i drugih sličnih materijala popularan su izbor u ljetno vrijeme H&M torba, 14,99 eura C&A torba, 19,99 eura +12 CCC torba, 23,99 eura

Kada dame biraju idealnu torbu za plažu, obično posežu za monumentalnim modelima od prirodnih materijala poput slame, rafije, jute, li i platna.

Ovaj tip torbi nije rezerviran samo za more i godišnji odmor. Naprotiv, možete ih nositi cijelo ljeto – čak i kada se vratite na uzavreli asfalt, a posebno u dnevnim kombinacijama.

Deichmann torba, 24,99 eura Deichmann torba, 24,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ljetne torbe od prirodnih materijala sjajno se kombiniraju uz lepršave haljine, hlače od lana i duge suknje. Odabrati možete sve od torbi u boji slame, preko prugastih modela do onih prošaranih jarkim bojama.

Baš takve torbe potražili smo u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima. Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte modele koje smo izdvojili, a koje se prodaju po cijeni od 10 do 70 eura.

Mango torba, 69,99 eura Mango torba, 69,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Stižu novi modeli: Tri najpopularnija kupaća kostima za ovo ljeto H&M, 19,99 EUR Calzedonia, gornji dio 26,50 EUR, donji dio 21,90 EUR Reserved, gornji dio 19,99 EUR, donji dio 15,99 EUR +0 Klasičan crni badić jedan je od najpopularnijih modela kupaćih kostima za ovo ljeto

12 modela tenisica za ljeto koje vizualno produžuju noge i cijelu figuru Bež tenisice mogu vizualno produžiti noge i cijelu figuru Reserved tenisice, 25,99 eura Deichmann, Rieker tenisice, 79,99 eura +9 Pull&Bear tenisice, 22,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju