Upravo traje 79. filmski festival u Veneciji, koji je okupio holivudsku elitu, ali i svjetsku javnost zaljubljenu u film i modu.

Poznate ličnosti iz svijeta filma pokazale su svoje elegantne modne kombinacije, a jedna je gesta ipak modu i film stavila u drugi plan.

Brojni su poznati parovi došli pogledati premijere novih filmova, a među njima su se posebno istaknuli DJ Alessandro Basciano i njegova djevojka, manekenka Sophie Codegoni. Reality zvijezde svoju su ljubav započele u talijanskoj verziji Big Brothera i od onda su svjetla reflektora usmjerena na njihovu ljubav.

Alessandro i Sophie pozirali su na crvenom tepihu, a onda je DJ sve prisutne iznenadio predivnom gestom. Kleknuo je na pola crvenog tepiha i pred očima cijelog svijeta zaprosio svoju Sophie. Iznenađena manekenka također je pala na koljena, a onda se bacila u zagrljaj svom zaručniku, nakon čega je uslijedio strastveni poljubac.

Ljubav na crvenom tepihu sve je ostavila bez teksta, a ovaj trenutak zabilježili su svi fotografi. Prosidba je bila prikazana na velikom platnu, pa su svi mogli vidjeti ovaj romantični trenutak.

Alessandro je u talijanski Big Brother došao nakon Sophie, a jednom je prilikom izjavio da je upravo ona razlog njegova ulaska u kuću i da je pronašao ženu svog života. Iako se njihova ljubav razvijala u moru nesporazuma, drame i iskušenja, iz dana u dan je sazrijevala i jačala.

Prosidba na petrinjskim ruševinama koja nas podsjeća da ljubav pobjeđuje sve nedaće

Romantična poruka na zgradi koja je mnogima uljepšala dan

 

Talijanskim medijima Sophie je nedavno rekla da je spremna za brak, a Alessandro je očito dobro slušao i pomno isplanirao ovaj romantični trenutak, koji je sve ostavio bez teksta.

Prosidba Alessandra Basciana Foto: Pixsell