Upravo traje 79. filmski festival u Veneciji, koji je okupio holivudsku elitu, ali i svjetsku javnost zaljubljenu u film i modu.

Poznate ličnosti iz svijeta filma pokazale su svoje elegantne modne kombinacije, a jedna je gesta ipak modu i film stavila u drugi plan.

Brojni su poznati parovi došli pogledati premijere novih filmova, a među njima su se posebno istaknuli DJ Alessandro Basciano i njegova djevojka, manekenka Sophie Codegoni. Reality zvijezde svoju su ljubav započele u talijanskoj verziji Big Brothera i od onda su svjetla reflektora usmjerena na njihovu ljubav.

Alessandro i Sophie pozirali su na crvenom tepihu, a onda je DJ sve prisutne iznenadio predivnom gestom. Kleknuo je na pola crvenog tepiha i pred očima cijelog svijeta zaprosio svoju Sophie. Iznenađena manekenka također je pala na koljena, a onda se bacila u zagrljaj svom zaručniku, nakon čega je uslijedio strastveni poljubac.

Ljubav na crvenom tepihu sve je ostavila bez teksta, a ovaj trenutak zabilježili su svi fotografi. Prosidba je bila prikazana na velikom platnu, pa su svi mogli vidjeti ovaj romantični trenutak.

Alessandro je u talijanski Big Brother došao nakon Sophie, a jednom je prilikom izjavio da je upravo ona razlog njegova ulaska u kuću i da je pronašao ženu svog života. Iako se njihova ljubav razvijala u moru nesporazuma, drame i iskušenja, iz dana u dan je sazrijevala i jačala.

Slika nije dostupna Prosidba na petrinjskim ruševinama koja nas podsjeća da ljubav pobjeđuje sve nedaće

Ljubavna poruka u Tomislavgradu Romantična poruka na zgradi koja je mnogima uljepšala dan

 

Talijanskim medijima Sophie je nedavno rekla da je spremna za brak, a Alessandro je očito dobro slušao i pomno isplanirao ovaj romantični trenutak, koji je sve ostavio bez teksta.

Prosidba Alessandra Basciana Prosidba Alessandra Basciana na crvenom tepihu u Veneciji (Foto: Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju