U ovim teškim vremenima, kada željno upijamo svaki dostupni tračak nade i vjere da ćemo se oporaviti od nedaća koje su nas snašle, jedan mladi par iz Petrinje uspio nam je vratiti osmijeh na lice i podsjetiti nas da ljubav pobjeđuje baš sve.

Dean Jadanić zaprosio je svoju djevojku Anu Krznarević ispred zgrade petrinjskog Doma zdravlja.

Što tražiš, upitala je Ana Deana koji se pravio da mu je nešto ispalo. Onda je skinuo zaštitnu kacigu, kleknuo pred svoju dragu bez oklijevanja i izvadio prsten.

Dok potresi udaraju po našem Gradu i tresu naše živote, moje najdraže biće je pronašlo trenutak da nam u život vrati nadu i vjeru da će itekako sve biti dobro. Ispred stare zgrade Doma zdravlja gdje je moj Deky godinama radio, jedva izvukavši živu glavu, na mjestu gdje je ostala samo ruševina, rekla sam mu 'DA', napisala je Ana na svom profilu na Instagramu uz video prosidbe.

Ani i Deanu želimo svu sreću na njihovom životnom putu. Neka ih zauvijek prati mir, a isto želimo i njihovom gradu koji će se jednog dana oporaviti od svega baš zbog svojih ljudi koji mu sada kada je to najpotrebnije daju toliko ljubavi.

Slika nije dostupna Toliko nježnosti i snage: "Žene moje, kada nam je najteže u životu, potrebne su nam osobine strine Milice"

Stablo mira u Petrinji Stvorit ćemo mir zajedno: Stablo u Petrinji nikada nije nosilo važniju poruku

Slika nije dostupna Svjedočanstvo iz Petrinje: "Došli su sa svojim materijalom i obavili posao bez da su htjeli išta zauzvrat"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju