Ljupka Gojić Mikić posjetila je svoju baku, a pratiteljima na Instagramu pokazala je kako joj je ondje bilo objavivši nekoliko fotografija. Jedna od naših najuspješnijih manekenki otkrila je kako izgleda kuća njezine bake, a ljubiteljima mode posebno je u oči upala odjevna kombinacija koju je Ljupka nosila.

Ljupka Gojić Mikić na Instagramu je podijelila i svoju stariju fotografiju s modne piste koju njezina baka čuva, kao i fotografiju bakinih smeđih cipela modne kuće Chloé. Jasno je da je dobar stil nasljedan u obitelji Ljupke Gojić Mikić, pa ne čudi da ljepotica slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Tu titulu Ljupka je potvrdila i stajlingom koji je odabrala za odlazak kod bake. Složila ga je od bijelih hlača užih nogavica i dužine tik do iznad gležnja, koje je spojila s puloverom raznobojnog blok-uzorka u kombinaciji crvene, narančaste, žute, ružičaste, crne i kaki tamnozelene boje. Jednostavne hlače neutralne nijanse i predivan šareni pulover savršeno su se upotpunili, a sve su zaokružile popularne čizmice Ugg visine do gležnja.

Ljupka Gojić Mikić nosi čizmice brenda Ugg, model classic ultra mini Foto: www.ugg.com

Ljupka nosi model Classic Ultra Mini u bež nijansi, a u novoj kolekciji taj model obožavanih agsica dostupan je u čak 13 različitih boja. Čizmice Ugg ističu se svojim slatkim dizajnom nalik šlapama te su izuzetno tople s mekanom i udobnom podstavom, a uz to su i nepropusne.

Sementa Rajhard: Suknja za kino za koju će se lijepiti svi pogledi

I ravne i s umjerenom potpeticom: 15 crnih gležnjača koje ćete sigurno iznositi

Dugački bež baloner s crnim gumbima i kožnata vrećasta torba svijetle kaki zelene nijanse zaokružile su kombinaciju Ljupke Gojić Mikić, kao i sunčane naočale s okvirima svijetloplave boje u obliku krila leptira.