Ljupka Gojić Mikić posjetila je svoju baku, a pratiteljima na Instagramu pokazala je kako joj je ondje bilo objavivši nekoliko fotografija. Jedna od naših najuspješnijih manekenki otkrila je kako izgleda kuća njezine bake, a ljubiteljima mode posebno je u oči upala odjevna kombinacija koju je Ljupka nosila.

Ljupka Gojić Mikić na Instagramu je podijelila i svoju stariju fotografiju s modne piste koju njezina baka čuva, kao i fotografiju bakinih smeđih cipela modne kuće Chloé. Jasno je da je dobar stil nasljedan u obitelji Ljupke Gojić Mikić, pa ne čudi da ljepotica slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Tu titulu Ljupka je potvrdila i stajlingom koji je odabrala za odlazak kod bake. Složila ga je od bijelih hlača užih nogavica i dužine tik do iznad gležnja, koje je spojila s puloverom raznobojnog blok-uzorka u kombinaciji crvene, narančaste, žute, ružičaste, crne i kaki tamnozelene boje. Jednostavne hlače neutralne nijanse i predivan šareni pulover savršeno su se upotpunili, a sve su zaokružile popularne čizmice Ugg visine do gležnja.

Ljupka Gojić Mikić nosi čizmice brenda Ugg, model classic ultra mini Ljupka Gojić Mikić nosi čizmice brenda Ugg, model classic ultra mini (Foto: www.ugg.com)

Ljupka nosi model Classic Ultra Mini u bež nijansi, a u novoj kolekciji taj model obožavanih agsica dostupan je u čak 13 različitih boja. Čizmice Ugg ističu se svojim slatkim dizajnom nalik šlapama te su izuzetno tople s mekanom i udobnom podstavom, a uz to su i nepropusne.

Sementa Rajhard: Suknja za kino za koju će se lijepiti svi pogledi Sementa Rajhard na premijeri filma Marginalci u Zagrebu Sementa Rajhard crnu je kombinaciju razigrala odvažnim uzorkom H&M suknja, 225 kn +2 Next suknja, 836 kn

I ravne i s umjerenom potpeticom: 15 crnih gležnjača koje ćete sigurno iznositi Crne gležnjače su obuća koja nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 279,90 kn Replay, 1237 kn +12 H&M, 39,99 eura

Dugački bež baloner s crnim gumbima i kožnata vrećasta torba svijetle kaki zelene nijanse zaokružile su kombinaciju Ljupke Gojić Mikić, kao i sunčane naočale s okvirima svijetloplave boje u obliku krila leptira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju