Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima – bez obzira pozira li na crvenom tepihu u kakvoj zanimljivoj večernjoj kreaciji, ili na svojem Instagramu dijeli nadahnuća za modne igre.

Galerija

Ljupka Gojić Mikić ljubiteljica je dizajnerskih cipela, a u njenom ormaru može se naći uistinu zanimljiva kolekcija obuće za svaki dan i svečane prilike.

Kada je u pitanju odmor s obitelji i istraživanje novih mjesta, hrvatska manekenka i poduzetnica bira udobne modele. Pokazala je to i na svojem Instagramu, gdje je podijelila dio atmosfere s njezinog putovanja u Beograd.

Na fotografiji Ljupka Gojić Mikić pozira u urbanoj street style kombinaciji sastavljenoj od traperica skinny kroja u sivoj boji, bijele majice i crne jakne.


Kombinacijom dominiraju, pak, udobne gležnjače tamnocrvene boje s debelom ravnom potplatom. Riječ je o rasprodanom modelu brenda The Row iza kojeg stoje holivudske glumice Mary-Kate i Ashley Olsen.

Gležnjače su napravljene od kože u Italiji, imaju gumenu potplatu visoku pet centimetara i zatvarač na gornjem dijelu cipele – na mjestu gdje bi se obično našle vezice.

 

The Row kožnate gležnjače sa zatvaračem prodavale su po cijeni od oko 1400 eura - 3 Foto: mytheresa.com

Iako the Row prodaje isti model ovih cipela po cijeni od oko 1590 eura, crvene gležnjače su rasprodane te se danas mogu naći samo u trgovinama i internetskih trgovinama s rabljenom robom.

Ljupka Gojić Mikić: Jedna od onih žena koja u svemu izgleda tako kul, baš kao i u ovoj praktičnoj kombinaciji

Ljupka Gojić Mikić: Elegantno izdanje začinjeno efektnom torbicom