Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima – bez obzira pozira li na crvenom tepihu u kakvoj zanimljivoj večernjoj kreaciji, ili na svojem Instagramu dijeli nadahnuća za modne igre.

Galerija Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima The Row kožnate gležnjače sa zatvaračem prodavale su po cijeni od oko 1400 eura - 3 The Row kožnate gležnjače sa zatvaračem prodavale su po cijeni od oko 1400 eura - 2 +0 The Row kožnate gležnjače sa zatvaračem prodavale su po cijeni od oko 1400 eura - 1

Ljupka Gojić Mikić ljubiteljica je dizajnerskih cipela, a u njenom ormaru može se naći uistinu zanimljiva kolekcija obuće za svaki dan i svečane prilike.

Kada je u pitanju odmor s obitelji i istraživanje novih mjesta, hrvatska manekenka i poduzetnica bira udobne modele. Pokazala je to i na svojem Instagramu, gdje je podijelila dio atmosfere s njezinog putovanja u Beograd.

Na fotografiji Ljupka Gojić Mikić pozira u urbanoj street style kombinaciji sastavljenoj od traperica skinny kroja u sivoj boji, bijele majice i crne jakne.


Kombinacijom dominiraju, pak, udobne gležnjače tamnocrvene boje s debelom ravnom potplatom. Riječ je o rasprodanom modelu brenda The Row iza kojeg stoje holivudske glumice Mary-Kate i Ashley Olsen.

Gležnjače su napravljene od kože u Italiji, imaju gumenu potplatu visoku pet centimetara i zatvarač na gornjem dijelu cipele – na mjestu gdje bi se obično našle vezice.

 

The Row kožnate gležnjače sa zatvaračem prodavale su po cijeni od oko 1400 eura - 3 The Row kožnate gležnjače sa zatvaračem prodavale su po cijeni od oko 1400 eura - 3 (Foto: mytheresa.com)

Iako the Row prodaje isti model ovih cipela po cijeni od oko 1590 eura, crvene gležnjače su rasprodane te se danas mogu naći samo u trgovinama i internetskih trgovinama s rabljenom robom.

Ljupka Gojić Mikić: Jedna od onih žena koja u svemu izgleda tako kul, baš kao i u ovoj praktičnoj kombinaciji Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Miu Miu bajkerske čizme Ljupka Gojić Mikić u Miu Miu cipelama +0 Ljupka Gojić Mikić u čizmama-japankama talijanskog brenda Miu Miu

Ljupka Gojić Mikić: Elegantno izdanje začinjeno efektnom torbicom Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja +3 Otvorenje izložbe Nenada Sovilja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju