Poseban dvodnevni program pod nazivom "Arsen, Čovjek kao ja“, odvija se tijekom dva dana u Šibeniku, a veliki koncert održan je prošle večeri kada su u predivnom ambijentu Tvrđave Barone izvedene filmske skladbe ovog jedinstvenog autora, ali u posebnom jazz aranžmanu.

Galerija

Između ostalih, nastupili su Tina Vukov, Marija Husar Mlinac, Matija Cvek, Lea Dekleva i Marija Mirković, a uz Arsenovog sina, odličnog pijanista Matiju Dedića, najviše je oduševila Lu Dedić. Ova mlada talentirana glazbenica još je jednom dokazala da jabuka u njezinom slučaju doista ne pada daleko od stabla, a osim pjevanja, oduševljava i svojim modnim izborima.

Za koncert u čast djedu odlučila se za na prvi pogled vrlo jednostavnu mladenačku kombinaciju, savršenu za tople ljetne večeri.

Kratke hlače ipak nisu jedini model traperica koje možemo nositi usred toplinskog vala, i one širokog kroja za koje se odlučila Lu Dedić mogu biti odličan izbor. Njezine su bile od svjetlijeg trapera, a izbor obuće za neke bi možda bio pomalo kontroverzan.

Lu Dedić na koncertu za djeda Arsena Foto: Cropix / Nikolina Vuković Stipaničev

Naime, njezin su izbor bile nešto glomaznije bijele tenisice jer nije htjela žrtvovati udobnost. No, jedan je detalj cijelu kombinaciju ipak učinio zaista posebnom i prikladnom ovom događanju.

Top za koji se odlučila bio je u nijansama sive i zelene, a velike ruže na prednjem dijelu i zanimljiv način vezanja napravile su ga svečanim i pomalo ekstravagantnim. Mladenačka elegancija tako se pokazala u svom punom sjaju.

Lu Dedić i Kristijan Beluhan Foto: Pixsell/Duško Jaramaz

„Mokra“ haljina Lu Dedić učinila je njezin nastup na Dori baš bajkovitim

Lu Dedić: Izdanje s golim trbuhom i "zapetljanim" tenisicama za zagrebačku špicu