Lu Dedić, kći Matije Dedića i unuka Gabi Novak i Arsena Dedića, idućeg tjedna predstavit će se na Dori s pjesmom "Plavi leptir" za koju je mlada glazbenica snimila i spot. Uoči nastupa na Dori, Lu je došla na zagrebačku špicu privlačeći pažnju svojom odjevnom kombinacijom.

Galerija Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 6 Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 4 Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 5 +3 Lu Dedić nosi tenisice modne kuće Balenciaga

Lu Dadić za subotnji dolazak u centar Zagreba izabrala je mladenačku kombinaciju u crnoj boji. Svoj stajling složila je od crnih traperica s izblijedjelim efektom i širim nogavicama koje je spojila s crnim crop-topom.

Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 2 Lu Dedić u dugačkom crnom kaputu u stilu kožnatog balonera i tenisicama kuće Balenciaga (Foto: Josip Moler/Cropix)

Gore je nosila dugački crni kaput u stilu kožnatog balonera, s pojasom za vezanje oko struka. Lu je kaput nosila raskopčan, a kombinirala ga je s tenisicama u kombinaciji crne boje s dodatkom ružičaste.

Lu Dedić nosi tenisice modne kuće Balenciaga Lu Dedić nosi tenisice modne kuće Balenciaga (Foto: Balenciaga)

Tenisice zanimljivog isprepletenog dizajna s potpisom luksuzne modne kuće Balenicaga imaju istureni potplat na predjelu pete, a kombinacija crne i ružičaste boje čini ih naročito upečatljivima.

Crni outfit za zagrebačku špicu Lu Dedić upotpunila je crnim sunčanim naočalama retro mačkastih okvira.

Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 3 Lu Dedić u kožnatom kaputu na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tako udobne, a šik hlače mame iz centra Zagreba koje mogu zamijeniti i trenirku Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

Potpetica je mrak: Čizmice dame sa zagrebačke špice plijene pažnju na svakom koraku Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube Sandale modne kuće Givenchy iz linije G Cube Natikače modne kuće Givenchy iz linije G Cube +3 Dama sa zagrebačke špice u čizmama iz G Cube linije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju